מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- אתם נהדריםענת5428/03/2013
איזה כייף לי שאני יכולה להיכנס לכאן לקבל מידע תמיכה.עכשיו שלושה שבועות אחריי
9 קילו פחות. אישפוז בגלל כאבים של 4 ימים ועכשיו הכל בסדר... אני במעקף קיבה
הסוכר ירד ל 116 אך עדיין קשה לי לאכול 4 כפיות ונסתמתי חחח
אך אני בסדר התחלתי ללכת אתמול זה נחמד...
חג שמח
ענת א
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נחמד לשמוע- תגובה
שולה זק29/03/2013כל הכבוד לירידה. שמחה לשמוע שאת מרגישה טוב.
עם האוכל לאט לאט. רק השתדלי לשתות. זה מאוד חשוב. לשתות כמה שיותר.
שבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך ענת יקרה!
אני30/03/2013שלום לך ענת יקרה!אני שמחה שאת אוהבת את הפורום ומוצאת כאן עיצות ותמיכה.הפורום הזה זו מציאה לכל המנותחים לפני ואחרי.אני תמיד פה בפורום כדי לחזק ולתמוך.כולנו פה ביחד,באותה המלחמה עם השומנים!!! אני גם מאוד אוהבת את הפורום הזה.וטוב שיש לנו את שולה!אני גם לאחר מעקף,שנה אחרי,ירידה של 40 קילו! ברוך השם.אני שמחה שאת מרגישה טוב עכשיו. בהתחלה את על מרק צח+ז'לי+חלבי.גם לא תולכי לאכול הרבה בהתחלה. אבל תוך פרק זמן מסויי את תוכלי לשלב ביצים מבושלות (לא קשות!שלא תקיאי!)+ירקות מבושלים+ ירקות טריים מקולפים+קליליות.לאט לאט תנסי לאכול עוף מבושל הייטב ותעבירי אותו בבלנדר.כנל לגבי דג. את יכולה לנסות גם דג אפוי +ירקות אפויים:קישואים+גרז+כרובית+ברוקולי. כושר האכילה יחזור.אבל בזמן הזה,עד שהוא יחזור,את חייבת לשנות הרגלי אכילה.השמעי להוראות הדיאטנית! תאכלי כל 3 שעות.חצי צלחת חלבונים+רבע צלחת פחמימות+רבע צלחת ירקות. תאכלי לאט לאט,בהתחלה את חייבת כי אחרת תקיאי. אבל גם כשכושר האכילה יחזור - תמשיכי לאכול לאט לאט במשך חצי שעה. אחרת תחזרי לאכול הרבה.תפרידי תמיד בין שתיה ואוכל.שותה+רבע שעה מחכה, אחר כך אוכלת חצי שעה. רק כעבור חצי שעה אחרי האוכל,את יכולה שוב לשתות. המון בהצלחה!!! הניתוח מאחורייך ועכשיו את על דרך המלך!חיבוק חם,אנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
ענת5431/03/2013מדי פעם שאני אוכלת או מהר או לא לועסת מספיק אני מקבלת כאבים נוראים לרבע שעה... מלחיץץץ
תודה ענת א* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהענת יקרה!
אני01/04/2013ענת יקירתי,עברת ניתוח,את חייבת לשנות הרגלי אכילה.את צריכה ללעוס לאט לאט,לקחת כפית לפה,לבלוע ואז לחכות קצת ועוד כפית...אם תאכלי ככה מהר עד שיכאב לך את עלולה למתוח את הכיס הקיבתי שלך אם את העוקפת ואת עלולה למתוח את הקיבה אם את משורוולת...את גם תקיאי אם תאכלי מהר...זה מאוד קשה בהתחלה לשנות את הרגלי האכילה,כיוון שאכלנו מהר כל החיים לפני..אבל זה משהו שחובה לעשות!תתרגלי לאכול לאט לאט,במשך חצי שעה,אחרת כשיחזור כושר האכילה,את תשובי לאכול הרבה!ואת זה אנחנו לא רוצים!!! אז לאט לאט בבקשה...חג שמח ושבוע טוב! חיבוק,אנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)