מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- לאחר שרוול עם ריפלוקסרונית03/04/2013
מנותחת שרוול כבר שנה וחצי. עם ריפלוקס קשה. המנתח המליץ לי מקעף קיבה לאחרונה .ירדתי את כל עודפי משקלי הצלחה מאין כמוהה.
מספר שאלות בעיניין-
1. האם ניתן לעשות שרוול נוסף ולא מעקף קיבה בעיקבות הריפלוקס?
2. האם יוצרים קיבה קטנה כמו בשרוול כך שאי אפשר לאכול?
3. האם אני אמורה לרדת עוד קילוגרמים נוספים לאחר מעקף הקיבה למרות שירדתי את כל עודף משקלי עקב יצרית קיבה בנפח קטן?
4. מהם הסיכונים במעקף קיבה לעומת שרוול?
5. האם ניתן לאכול הכל לאחר מעקף קיבה?
6. האם ניתן להתקין טבעת שוודית מתכוננת על השרוול שהתבצע לפני שנה וחצי לשם שמירת המשקל הטקנה והרחבה לפי הצורך?
6. מועמדת לצילום קפסולת וידאו לוידוי מחלת מעיים קרוהן . האם אין בעייה עם בליעת הקפסולה לאחר שנה וחצי של ניתוח שרוול? האם אין סיכוי שהקפסולה תתקע איפשהו בשרוול?
אשמח לתשובות לגבי כל שאלותי הן חשובות לי מאוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאחר שרוול עם ריפלוקס - תגובה
שולה זק03/04/2013שלום רונית,
האם סבלת מרחפלוקס לפני ניתוח השרוול?
לפי מה שאת כותבת הבעחיה היא הריפלוקס ולא עליה במשקל או עצירה בירידה - אז למה שרוול חוזר? זה לא יפתור את הבעיה של הריפלוקס.
באינטרנט תמצאי את כל האינפורמציה לגבי מעקף קיבה.
לאחר מעקף קיבה אפשר לאכול הכל. מה שכן יש לקחת תוספי מזון (ויטמינים) כל החיים בגלל אי ספיגה.
הסיכונים הם כמו בכל ניתוח - הארדמה וכן יכולה להיות דליפה. טבעת היא ממש לא פתרון טוב. היא לא תמנע את הריפלוקס.
לגבי הקפסולה עליך לברר עם המנתח. אני לא חושבת שאמורה להיות בעיה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהריפלוקס תגובה שולה
רונית03/04/2013היי שולה
כן סבלתי מרפלוקס לפני ניתוח השרוול.
המנתח הציע לי מעקף אך סירבתי עקב חשש ופחד מיותר מעצם השם מעקף קיבה.
האם יוצרים קיבה קטנה בנפח של 15-20 סמק כמו בשרוול?
אני כבר הורדתי את יתרת משקלי ועודפי האם אני אמורה במעקף קיבה להוריד עוד כמה קילוגרמים עקב קיבולת קטנה כמו בשרוול?
אשמח לתגובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)