מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- צר לי חיים שנאלצתי למחוק את הודעתךשולה זק07/04/2013
לא זה המקום להתנצח.
יעידו חברי החדשים והוותיקים שאיני נוהגת לנגוע באף הודעה...אך הפוסט שלך היה לא לעניין.
תודה למגיבים. לצערי תגובתכם נמחקה יחד עם דברין של חיים.
המשך ערב נעים ובהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה את רוצה, שקל ? דיקטטורית בשקל
חיים08/04/2013שכמותך.
לא העלבתי ולא השמצתי, אלא רק בחרתי לשתפכם עם הרופא דנן.
זה הכל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכדאי שתדבר בנימוס
אסתי08/04/2013חיים , אני לא מכירה אותך ולא מכירה את שולה רק מהפורום הזה היא עזרה לי כמו להרבה אחרים לא יתכן שתדבר כך אל בן אדם ובטח לא לשולה ,כדאי שתרגיע את צורת הדיבור הזאת . לגבי הרופא המדובר יש לו הרבה ממליצים ולא תמיד כשאתה לא מקבל מה שאתה רוצה ישר האשם ברופא ?. תגיד תודה שבחרת ונותחת תחשוב על הדרך שאתה עושה לשנות את החיים שלך ולא על השלילי גם את החשיבה צריך לשנות בהצלחה לך רק תנהג בנימוס כמו כל החברים הפורום הזה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
אני08/04/2013שלום לך חיים!תראה,אני מבינה שאתה עוכס מאוד - אבל הפורום הזה הוא לא המקום להוציא כעס.זה קודם כל.שנית,תברך על זה שעברת את הניתוח ושירדת כל כך יפה. בנוסף לכך,שולה - היא אדם מקסים,לבבי,אוהב,איכפתי,אנושי,חם,נהדר ומקסים!!! היא כתף תומכת כמו שכבר אמרו לך להרבה מאוד מנותחים שלפני ואחרי. בבקשה, אל תוציא גם עליה את העצבים שיש לך.זה ממש לא לעניין. אתה כועס ואף אחד לא יודע בדיוק למה את כועס - אולי יש לך סיבה לכעוס - אבל שוב לא זה המקום להוציא כעס.הפורום הזה - הוא פורום של חברים שנותנים אחד לשני עיצות,עידוד ותמיכה. אם אתה רוצה להיות חלק מהפורום הזה,אנשים פה כולל אותי ישמחו לתת לך המון עזרה.שולה היא הראשונה שתושיט לך יד !!!!! אל תעליב פה אנשים.זה מאוד לא יפה. ושוב יכול להיות והכעס מוצדק..אבל שולה -מה פתאום אתה יוצא עליה?ושוב..למה בפורום ???יש לך טענות - תדבר עם ד"ר גוייטן.למה בפורום??? זה מקום של תמיכה,של חברות...רק תכתוב פה את הבעיה שאתה מתמודד איתה - וכולנו נעזור לך!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאדון חיים תרגיע !
ניסים08/04/2013מבין את כאבך אך זה לא המקום !
תחשוב מה מרגישים אחרי מה שכתבת כל אלו שיש להם תור לניתוח אצלו ..
ושולה היא דיקטטורית ?! אני לא מכיר אותה אישית אבל אני קורא
בפורום הזה המון דברים ,חלקם לעניין חלקם שטויות .. מעולם היא לא התערבה
לאף אחד ,מקסימום לא הגיבה ..
לא הוגן לדבר ככה למי שנותנת כתף להמון אנשים מבוהלים (ואני מקרה קלאסי ויש כמוני מאות! )
חיים ,תירגע ,דבריך לא לעניין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניסים -
חיים09/04/2013מה שכתבתי לא הייתה הכללה, אלא מה שאני חוויתי (חוויה פרטית שלי) כשרציתי לעבור ניתוח קיצור קיבה אצלו. אין לעשות הכללה מהמקרה הפרטי שלי ואף לא לזה שאפתי כשפתחתי את האשכול. כולה רציתי לשתף אתכם במה שעברתי שם ואיתו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום חיים - תגובה
שולה זק09/04/2013אנחנו נשמח להיות אוזן קשבת במה שעברת ועל אחת כמה וכמה לשמוע איך אתה מתקדם בתהליך וכמובן לעזור בכל עת .
אני בטוחה שלא היתה לך כוונה רעה.
יש פתגם (בערבית) "אילא פאט - מאט"...מה שעבר - מת!!!
אז בוא נתרכז בהווה ובעתיד .
שיהיה לך בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההעניין אולי עבר, אבל לחלוטין לא מת
חיים10/04/2013ולא ימות עד אשר הרופא יתנצל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחיים תחשוב רגע - תגובה
שולה זק10/04/2013לשמור טינה - זה לתת אפשרות להשתלט על הראש שלך למי שאתה לא רוצה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)