קשה לי

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• קשה לי
    סנדי
    10/04/2013

שלום חברי הפורום קשה לי מאוד להתמיד ב 100% בדיאטה שלפני ניתוח שרוול, מפחדת מהשלכות של זה עוד שבועיים הניתוח מה עושים מה זה רק לי ככה קשה ????????????

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קשה לי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא להילחץ- תגובה

שולה זק
    10/04/2013

לא לחשוב במונחים של "קשה" "דיאטה". לחשוב על שינוי הרגלים מעכשיו והלאה. דיאטת החלבונים באה בראש וראשונה להקטין את הכבד השומני , אבל גם כשלב מקדים לשינוי הרגלים וכניסה למשמעת עצמית.
    אם תעמדי בדיאטה ב 80 אחוז זה גם מצויין.
    לפי מה שקראתי כאן בפורום כולם לא אוהבים, בלשון המעטה, את השבועיים האלה לפני ניתוח. אך הכל שם מטרה טובה - אז לחייך בבקשה ולאכול כמה שיותר ביצים, דגים, ירקות, מעדנים, בשר - ולשאול לאפס פחממות.
    בצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבנתי

סנדי
    11/04/2013

תודה רבה שולה את מקסימה!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהצלחה - תגובה

שולה זק
    11/04/2013

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו