מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- כמויות כמויות לשולה ולפרופסורמעוקפת11/04/2013
10 ימים לאחר מעקף.
השאלה שלי היא שאלה של כמויות.
הייתי אצל 2 דיאטניות בריאטריות במחלקה ובעיר ובשתיהן נאמר לי להיצמד לתפריט אם כי התקדמו איתי לטחונים ומעוכים כבר עכשיו. אני ללא כל בעיה מצליחה לאכול אבוקדו קטן עם ביצה רכה מעוכים יחד. כמות של 4-5 כפות. אני מרגישה שובע קל ביותר ואפילו יכולה לאכול עוד אם היה.
כמו כן שותה כוס חד פעמית ללא כל בעיה.
אני מאוד מאוד מקפידה על שתיה מרובה. אני מגיעה ל10 כוסות ביום ולא פוסחת על הכללים של לפני ואחרי הארוחה .
מה לא בסדר? מדוע אני יכולה לאכול כרגיל? האם עברתי ניתוח לשוא? הרי אם היה לי מספיק כוח רצון להפחית בכמויות על ידי החלטה בלבד הייתי מצליחה בדיאטות הקודמות.
אני תוהה מה יהיה עוד כשבוע שבועיים שאוכל לאכול מכל אבות המזון ..וחוששת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוכל זה לא טאבו - תגובה
שולה זק11/04/2013שלום לך,
אסור לפחד מאוכל ומותר בהחלט לאכןל ואף רצוי לאכול. החכמה היא לאכול נכון ובאופן מושכל.
את אומרת שקיבלת תפריט מדיאטנית ואת נצמדת אליו ונוהגת כפי שרשום לך. זהמצויין. 4-5 כפות זה הרבה??
אין צורך להכנס לךחרדות מיותרות. הניתוח הוא כלי שניתן לך על מנת לשנות הרגלי אכילה ולרדת במשקל האופן בריא.
מעולה שאימצת משטאר שתיה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)