כמויות כמויות לשולה ולפרופסור

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• כמויות כמויות לשולה ולפרופסור
    מעוקפת
    11/04/2013

10 ימים לאחר מעקף.
    השאלה שלי היא שאלה של כמויות.
    הייתי אצל 2 דיאטניות בריאטריות במחלקה ובעיר ובשתיהן נאמר לי להיצמד לתפריט אם כי התקדמו איתי לטחונים ומעוכים כבר עכשיו. אני ללא כל בעיה מצליחה לאכול אבוקדו קטן עם ביצה רכה מעוכים יחד. כמות של 4-5 כפות. אני מרגישה שובע קל ביותר ואפילו יכולה לאכול עוד אם היה.
    כמו כן שותה כוס חד פעמית ללא כל בעיה.
    אני מאוד מאוד מקפידה על שתיה מרובה. אני מגיעה ל10 כוסות ביום ולא פוסחת על הכללים של לפני ואחרי הארוחה .
    מה לא בסדר? מדוע אני יכולה לאכול כרגיל? האם עברתי ניתוח לשוא? הרי אם היה לי מספיק כוח רצון להפחית בכמויות על ידי החלטה בלבד הייתי מצליחה בדיאטות הקודמות.
    אני תוהה מה יהיה עוד כשבוע שבועיים שאוכל לאכול מכל אבות המזון ..וחוששת

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אוכל זה לא טאבו - תגובה

שולה זק
    11/04/2013

שלום לך,
    אסור לפחד מאוכל ומותר בהחלט לאכןל ואף רצוי לאכול. החכמה היא לאכול נכון ובאופן מושכל.
    את אומרת שקיבלת תפריט מדיאטנית ואת נצמדת אליו ונוהגת כפי שרשום לך. זהמצויין. 4-5 כפות זה הרבה??
    אין צורך להכנס לךחרדות מיותרות. הניתוח הוא כלי שניתן לך על מנת לשנות הרגלי אכילה ולרדת במשקל האופן בריא.
    מעולה שאימצת משטאר שתיה.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו