מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- בעוד 3 חודשים "בת מצווה"שולה זק13/04/2013
כן כן....כמעט 12 שנים אחרי.
ללא מחלות, ללא תרופות, בכושר גופני מעולה - כל יום שחיה.
קיבלתי את חיי במתנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעוד 3 חודשים "בת מצווה" - תגובה
שולה זק13/04/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשולה את מהממת!!!
אני14/04/2013הי שולינקה יקירתי!!!את ממש נראת נפלא!!!ה72 קילו שירדת שינו אותך ואת חייך לחלוטין - אני בטוחה בזה!!!את אשה פורחת ומהממת!!!! אני כל כל רוצה לרדת כמוך!!! אני לא מפסיקה להתפעל ממך ומכוחותייך הנפשיים הטמונים בך!!!אשה חזקה,אצמעית,יפה,בטוחה בעצמה ופשוט נהדרת!!!את מהווה דוגמאת מופת בשבילי ובשביל שאר המנותחים!!! אני עכשיו 130 ...וכולי תקווה ורצון לרדת בשנה בקרובה עוד 40 קילו!!!ולהיות 90!!! זה חלום חיי!!!הייתי ככה בתיכון..:-) ואז להתמיד ולהמשיך עד משקל היעד,שהוא 65 קילו!!! :-) את נותנת לי הרבה כוחות נפשיים בתמיכתך ובפרגון שלך ובמחמאות !!!כוחות להמשיך הלאה,כי הדרך ארוכה וקשה. אבל ביחד אנחנו כח!!! :-) מאחלת לך "לבת המצווה"שלך להישאר כמו שאת!!!הרבה בריאות ושמחת חיים!!שלום בית,ברכה ואהבה!!!מחבקת,אנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי אני
לילוש15/04/2013מה שלומך? מה קורה? רציתי לדעת אם הכל בסדר - למרות הקשיים!!! זה אכן קשה ודרך ארוכה אבל את הפנמת את לקח, אני, אני בטוחה שתצליחי. מעודדת ומחבקת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך הדרך
לילוש16/04/2013הי אני וכל החברים בפורום. מאוד שמחתי לראות את שתי ה"שולות" - אני לא היתי מזהה אותן כאותו אדם! אז במסגרת "תוכנית הלמידה שלי" עשיתי היום הליכה ונשארתי גם לחצי שעה התעמלות - גמישות. אז המסקנות: כל המשתתפים היו הרבה יותר מבוגרים ממני, אבל הצליחו לעשות כפיפות בטן (אני הפסקתי באמצע!) ואף אחד לא התנשף כאילו הוא הולך למות תוך שניה (עברו בי מחשבות של אמבולנס דחוך!) אני סתם צוחקת, היה קצת מביך החוסר כושר, אבל שמחתי להשתתף ולא אכפת לי מה חושבים (זכיתי לכמה מבטים - מה השמנה הזאת עושה פה??) אז לשאלתך, אני, ברור שזה לא פשוט. אני מנסה להרבות בשתיה - ובקושי אני מצליחה להגיע ל4-5 כוסות, אבל אני עובדת על זה. כל יום מנסה להחשוב מה עשיתי טוב ואיך אפשר לשפר. בסוף זה יהיה. לך יש יום הולדת במאי, לי יש דדליין ביוני - פגישת מחזור שלא היתי רוצה לבוא אליה ולהרגיש רע. אני כרגע 100 וגם החולןם שלי הוא להגיע קודם ל-90 . מאחלת לכולם יום עצמאות שמח, עם עצמאות אישית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל הכבוד לילוש!
אני17/04/2013גדולה מהחיים!!!עשית הליכה+התעמלות!מצוין!כל הכבוד לך!!!מסע ארוך מתחיל בצעד אחד קטן! ועשית אותו!!!:-) תמשיכי בהליכה!שימי פס על מה חושבים הסובבים אותך.רק טפשים יכולים לחושב בהתעמלות מה השמנה הזאת עושה כאן???אנשים שיודעים מה זה ספורט ומה זה מלחמה במשקל עודף - אף פעם לא ירימו גבה אם משתתפת בהתעמלות בחורה שמנה! ואם ירימו גבה - אז בגלל הכבוד שהם רוכשים אלייך!!! אני עושה כל יום הליכה בטיילת ואני שמתי לב,שבהתחלה היו כאלה שצחקו אפילו כשראו אותי מתנשפת עם ה170 קילו שהיו לי והולכת...הייתי בקושי עושה חצי שעה..היום אני 126.500 עושה שעתיים הליכה.מתוכם שעה הליכה מהירה ושעה הליכה רגילה.גם עכשיו יש את הדפוקות,סליחה על המילה הגסה,שיכולות לצחוק ביניהן כי בחורה שמנה עושה הליכה.אבל הרוב,גם אלה שכבר מכירים אותי וגם אנשים שרואים אותי פעם ראשונה,מסתכלים עלי בכבוד.כי זה כבוד גדול כשאשה שמנה עושה פעילות גופנית ונלחמת עם משקל עודף!!!את לא צריכה להתבייש, שייביישו הדפוקים שחושבים מה השמנה הזאת עושה כאן!!! שהם ייתביישו - ולא את!!!מבינה אותי לילוש? את - כל הכבוד לך!!!את גדולה מהחיים - את נלחמת עם מחלה - משקל יתר גדול!!! שימי פס על כל אלה שלא מכבדים אותך!!! המשיכי בהליכות וגם בהתעמלות.מאוד חשוב עכשיו לחזק שרירי בטן.תעשי גם משהו טוב לעצמך לנשמה,תתחדשי בבגדים נאים, תעשי מניקור,תסתפרי,תעשי פאן,תתאפרי קצת...תרגישי טוב עם עצמך!!!אשה מתופחת -היא אשה יפה.גם אם היא שמנה.כן כולנו חולמות להגיע למשקל היעד,אבל הדרך עוד ארוכה,אז למה לא להרגיש בסבבה כבר עכשיו?שוב כל הכבוד לך על שהתחלת בספורט!!!עלי והצליחי!!!בהצלחה בהמשך הדרך!!מחבקת,אנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל הכבוד אני
לילוש18/04/2013איזה יופי את יורדת! באמת שפו על ההתמדה. אין לי שום ספק שתצליחי - בסופו של דבר זה באמת שינוי בראש. אני הצלחתי לעביר גם את יום העצמאות טוב, בארוחת הצהריים הסתפקתי בעוף, וסלט - ופלא - זה מספיק!!! תמיד חשבתי שאם לא מחסלים הכל, "מפסידים". אז אני גאה בעצמי ש"הפסדתי" את הפיתות עם החומוס ושאר הסלטים ובמקום עזרתי עם האוכל ולא ישבתי כמו בטטה ודחסתי. עוד פעם אני תחזיקי מעמד - בסוף תצליחי - את צעירה וחבל לא להנות מהכל שיש לחחים להציע! מחבקת ומעודדת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל כבוד שולה
מ14/04/2013שולה שלום . תענוג לראות את ההצלחה שלך . שמי תמי.אני בתו 44 אני שוקלת מעל 130קילו .אני החלטתי לעשות ניתוח שרוול .ועשיתי חלק גדול מהבדיקות שעושים לפני הניתוח .הפסקתי את התהליך בגגל בעיה רפואית אחרת .שמצריכה . טיפול בה כרגע .השאלה שלי הבדיקות שעשיתי יהיו תקפות.ישל ציין שאני כבר תקופה נכנסת לפורום שלכם .ואני נהנית ממנו .תודה ולתראות שלכולם יהיה חג עצמאות שמח .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקות- תגובה
שולה זק14/04/2013שלום תמיד,
לא ציינת איזה בדיקות עשית, אבל בדרך כלל הן תקפות לפרק זמן קצר אם מדובר בהתערבות כירורגית.
בבוא הזמן תגיעי למנתח והוא יתן לך את רשימת הבשיקות שאת צריכה לעשות לפני הניתוח.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשולה את מדהימה וכמובן איפה חוגגים?
ליאת16/04/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחוגגים באזור - תגובה
שולה זק16/04/2013תודה על המחמאהחוגגים ליד הבית. לא בא לי על הפקקים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי לכולם ובמיוחד לך שולה
ליאתול17/04/2013את ניראת מדהים !!!!!!
אני יודעת שלא הייתי הרבה זמן בקשר אך אחדש אותו מעכשיו מבטיחה.
למי שלא זוכר זו ליאת ולצמן מגדרה.....
מתגעגעת....
ביי בינתיים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברוכות השבות לקן- תגובה
שולה זק17/04/2013מה שלומך ליאתול..ספרי קצת שנוכל להתגאות בך חחחח
באמת התגעגעתי. היית בעבר לעזררב כאן
מקווה שהחדשים יכירו אותך ויעזרו בנסיונך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי שולה וכל החברים
ליאתול17/04/2013נכון שלא הייתי הרבה זמן אבל הצצתי מידי פעם לראות מה קורה.
אני נכון לעכשיו עליתי קצת במשקל אבל הכל לטובה כי כרגע אני מרגישה הרבה יותר נמרצת מקודם.
אני בשעה טובה אזרתי אומץ להתחיל לברר על הניתוח למתיחת בטן משהוא עצר בי ואין לי מושג מה אבל החלטתי ל"היכנס" בזה עד הסוף.
כזכור לך הייתי מחוסרת ברזל ובי 12 ולכן באופן עיקבי אני מקבלת זריקות לבי 12 וכבר יצא לי לקבל עירויי ברזל כך שהנושא הזה טופל....
טוב אני מבטיחה להיכנס לפחות פעם בשבוע לפורום ולראות מה שלומכם.
מתגעגעת מאוד מאוד ואשמח לעזור לכל מי שצריך!!!!!
באהבה ליאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)