ניתוח שרוול בעוד יומיים

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• ניתוח שרוול בעוד יומיים
    חדשה בפורום
    19/04/2013

שלום לכל מי שרואה את ההודעה שלי... קראתי הרבה הודעות מהפורום ויש לציין שהן מרגיעות ואפשר לקבל הרבה מידע, אבל ברור שאני לחוצה!!!
    אמרו לי שיומיים לפני הניתוח לעבור למאכלים רכים ללא חלב. אני לא יודעת מה לאכול? הכנתי במקרר ג'לי, אבל אני ממש לא מצליחה לשבוע ואני כל הזמן רעבה. מה עוד מותר לאכול? מותר לרסק פירות ולאכול או מרק ירקות מרוסק? וקפה עם מעט חלב גם אסור????? אשמח לקבל תגובה...תודה מראש

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ניתוח שרוול בעוד יומיים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לפני ניתוח

לילוש
    19/04/2013

אני לא שיניתי את המאכלים לפני הניתוח - רק נמנעתי ממתוק ללא גבולות ולא הפרזתי. הלחץ מובן, אבל אם אין לך בעיות מיוחדות אז אין מה להחשוש - רק אל תוכלי יותר מדי. בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום חדשה בפורום יקרה!

אני
    20/04/2013

שלום לך חדשה בפורום יקרה! קודם כל - להירגע.הניתוח עוד יומיים,כך שגם את תאכלי עכשיו ממש - לא נורא! ממש לא נורא.מה שכן נורא חשוב לעשות עכשיו - זה לתרגל אכילה ושתיה בנפרד!!!אחרי הניתוח שותים,מחכים רבע שעה,ואז אוכלים.לאחר חצי שעה אחרי האוכל שוב מותר לשתות.זה קשה בהתחלה,אבל אחרת מקיאים.את חייבת ממש עכשיו לתרגל שתיה ואוכל בנפרד,אם לא תרגלת את זה קודם. לניתוח קחי איתך בגדי בית נוכים,נעלי בית וכפכפים לרחצה.כלי רחצה+קרם -הקרם מאוד עוזר לריפוי החתכים לאחר הניתוח,משום שהחתכים יבשים ומגרדים. קחי איתך חלוק משלך.ספר ועיתון,מוזיקה להאזין ולהירגע לפני הניתוח וגם אחריו. תהיא מוכנה לזה שייאסרו עלייך לשתות 3 ימים!!!תעמדי לייד הכיור ותשתפי את הפה והפנים עם מים קרים.זה עזר לי מאוד.אל תפחדי מכאבים.יתנו לך משככי כאבים טובים. מצד שני,אני מבינה שאת מפחדת,כי כל אחד מפחד לפני הניתוח,זה טבעי ונורמלי לחלוטין. תגידי עם המרדים "נעשה והנצליח" ובזערתו של הכרורג ובעזרת השם,את תעברי את זה כמו גדולה ותתחילי דרך של חיים חדשים לחלוטין!!! חיים הרבה יותר טובים ממה שהיה קודם.את הולכת להיוולד מחדש! תבוא אלייך דיאטנית בראטרית - תמלאי אחר כל הוראותיה!!!בהתחלה תקבלי ז'לי+מרק צח, ואחר כך תהיא תקופה מסויימת על חלבי.תתעזרי בהרבה סבלנות.תאכלי לאט מאוד,כדי להימנע מהקאות!!!המון בהצלחה!!!מקווה שציידתי אותך בטיפים לקראת הניתוח.מחזיקה לך אצבעות! בהצלחה!חיבוק חם,אנה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהצלחה

מ
    20/04/2013

אני נימצאת בתהליך של הבדיקות לפני , איזה סוג את עושה ואצל מי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניתוח שרוול בעוד יומיים - תגובה

שולה זק
    21/04/2013

לפי עניות דעתי את יכולה לאכול...רק לא פחממות.
    איזה סוג ניתוח את עוברת?
    אל תשכחי צום מוחלט (גם לא מים 8 שעות לפני הניתוח
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו