דחוף - ניתוח שרוול בוולפסון

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• דחוף - ניתוח שרוול בוולפסון
    אוסנת
    21/04/2013

אני אמורה לעבור ניתוח שרוול בבית חולים וולפסון. ע"י פרופסור שכטר ו/או דר' שמעונוב.
    האם מישהו עבר ניתוח זה בוולפסון ויכול לספר לי. אני מאוד פוחדת וחרדה !!!!

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דחוף - ניתוח שרוול בוולפסון - תגובה

שולה זק
    21/04/2013

שלום אוסנת
    לפחד זה טבעי אך את יכולה בהחלט להירגע - את בידיים טובות
    שני הרופאים מיומנים ומומחים בתחום.
    בוולפסון יש יחידה בריאטרית מעולה עם מעקב צמוד אחרי הניתוח.
    שיהיה בשעה טובה ובהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה שולה. אבל....

אוסנת
    21/04/2013

הייתי שמחה לקבל עוד אינפורמציה במיוחד ממנותחים שעברו ניתוח זה בוולפסון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום אסנת יקרה!!!

אני
    23/04/2013

אני לא עברתי אץ הניתוח בוולפסון,אלה במקום אחר.אבל יכולה להגיד לך שאתץ בידיים טובות! אתץ מפחדת וחרדה עכשיו מאוד,וזה בסדר,טבעי ואנושי!!! :-) תקראי את מה שרשמתי לסנדי,נתתי לה המלצות לקראת הניתוח.אל תפחדי כל כך,הכל יהיה טוב.חשיבה חיובית לקראת הניתוח עוזרת במהלך הניתוח לעבור אותו בשלום.מי שחושב חיובית,עובר את הניתוח בשלום.ככה אמר לי הכרורג המקסים שניתח אותי. בעזרת השם,לא יהיו לך זיהומים ודימומים.לאחר כשבוע תשתחררי כבר הביתה. לא לפחד מכאבים,אם את לא אלרגית למורפיום,יחברו אותך למשאבת מורפיום.ואם יש לך תגובת חנק למורפיום,כמו שהייתה לי,את תקבלי משככי כאבים טובים אחרים.זה ניתוח לפטרוסקופי והחתכים בקוטר של 5 ס"מ.לא כל כך נורא.הכל היה טוב!!! תתעודדי אסנת!!!את תהיא,בעזרתו של הכרורג ובעזרתו של השם בסדר גמור!!! המון בהצלחה!!! קחי מוזיקה איתך,היא מאוד תרגיע אותך.את בדרך לחיים חדשים לחלוטין!!! המשקל יורד בהתחלה כל כך מהר - את תרגישי נפלא עם עצמך.תמלאי אחר כל הוראות הדיאטנית הבראטרית שתבוא לתת לך הנחיות איך לאכול. בהצלחה!!! חיבוק חם,אנה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו