מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- 6 חודשיםאסתי21/04/2013
היי חברים אני 6 חודשים אחרי הניתוח (מעקף) אני פחות 40 קג׳ (בלי בגדים אפילו פחות חחח) תקופה נהדרת לא קלה (אני חייבת לאמר) אבל עם ה״עזרה״ של הניתוח הדרך יותר קלה לי ,הרבה יותר קלה מסתם דיאטה אני אוכלת כמעט הכל אבל מעט, לא סוכרים לא מטוגן ולא שטויות! אני אמנם עדיין לא מעבירה לכם תמונות ש״לפני״ רק כשיהיה גם ״האחריי ״ .יש לי עוד 28 קג למשקל היעד אני קוראת אתכם על בסיס יומי נחמד לקרוא על הצלחות ותובנות של אחרים שהם דומים לשלי, בהצלחה לחדשים וכל טוב לוותיקים יום טוב להת׳ בעידכון הבא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תודה אסתי- תגובה
שולה זק21/04/2013תודה שאת איתנו וכל הכבוד על ההישג היפה, האופטימיות והפנמת השינוי בחיים.
כמנותחת מעקף קיבה יהיה נחמד אם תספרי לנו כיצד עברו החודשים הראשונים, הקשיים לצד ההצלחה.
זה יעודד מנותחי מעקף עתידיים ויתן להם אינדיקציה כיצד להתכונן ולהתמודד עם השינוי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחודשים ראשונים
אסתי21/04/2013שולה שלום ,כמו שאמרתי קודם לכן ;לא קל- שינוי בחשיבה אכילה ורק אחרי זה שתיה, זה שאי אפשר לאכול איזשהו משהו עם הקפה- שינוי! הורדת המתוקים לחלוטין-שינוי! אכילה איטית יותר-שינוי!החשיבה שונה למדתי לא יותר מידי לנסות את היצר שלי לאכול זה היצר מקודם אתם מכירים זה שרוצה לאכול הכל מהר והרבה שטויות! אתן דוגמא: ביום העצמאות במסיבת החג שנערכה לגנים עשו ארוחת חג ואחד הדברים שם היה הפאלפל הוא היה חם ופריך (מטוגן) אכלתי אחד וחצי די מהר וקיללתי את הרגע המר הזה ! הפאלאפל (הכוונה כדור וחצי לא מנה וחצי!!) נתקע לי איפשהו בדרך! יום לא הצלחתי להשתחרר כל מה ששתיתי הקאתי עד שחשבתי לעלות לבית החולים אבל גרמתי לעצמי הקאה עם סודה לשתיה ששיחרר אותי ( מצטערת על התיאור) לכן עכשיו אני יודעת שהניתוח עזר לי! כדור וחצי כאלה לימדו אותי בדרך הקשה שאת זה אני לא אוכל יותר ומהפחד שזה יקרה לי שוב ישמור עלי יש פחד נוסף מהמתוקים: לא מוכנה לעבור ״דמפינג״ את התיסמונת הזאת לא!!!!! אז אולי פחד זה לא טוב אבל בהתחלה זה פחד לאט לאט זה הרגל ,ואז זה אורח חיים אני בונה על זה (וואי כמה חפירות) אני מקווה שלפחות מי שבהתחלת הדרך שלו ילמד ממני משהו ,משתלם בפרוש משתלם! אני כל כך מרוצה כל כך נהנת מהפירגונים (ואפילו עוד לא גמרתי את הירידה ) לילה טוב לכולם והצלחה אני בדרך!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחודשיים הראשונים
לילוש22/04/2013מזדהה עם כל מה שאמרת. זה לא שעוברים ניתוח וזהו - הכל בסדר. גם אני לומדת (עם תופעות לווי לא נעימות) איך באמת צריך לאכול ולחיות וזו למידה קשה, ארוכת תווח. אבל אני שמחה שאני נמצאת במקום הזה ולא במעגל של לאכול בלי הכרה - להרגיש רע - ולהתחיל עוד פעם. בהצלחה בהמשך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)