מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- דילמותסנדי23/04/2013
טוב מחר זה קורה , אני הולכת לעבור את ניתוח השרוול שלי "פוחדת" זאת לא מילה יש לי כזאת הרגשה שמחר אני לא אלך לניתוח מהפחד , אני כעיקרון בריאה "בינתיים "רק סובלת מעודף משקל אז זה לא בדיוק ניתוח מציל חיים עבורי, אז זה מציק לי שבגלל שאני לא יכולה לסתום את הפה אני צריך לעבור ניתוח כזה, לא יודעת אולי זה מהפחד? אבל אני מרגישה כאילו אני עושה טעות , למרות שבהתחלה וגם לפני כמה ימים בלבד אני הייתי הכי מוכנה שיש , לא יודעת מה עובר עלייה מאוד מאוד מפחדת .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפחד זה אנושי - תגובה
שולה זק23/04/2013את עומדת בפני שינויי משמעותי בחייך וזה טבעי שאת אכולת חששות והתלבטויות.
היי גאה בעצמך שלקחת את גורלך בידייך ולא מחכה לנזקים בלתי הפיכים ואז לעשדות את הצעד.
ההשמנה החולנית הוכרה כמחלה והוכרזה כמגפת המאה ובגלל זה הניתוחים נמצאים בסל הבריאות.
מאחלת לך מעל דפי הפורום הצלחה והחלמה מהירה ואנחנו כולנו מחזקים אותך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
מ23/04/2013בהצלחה שיהיה לך
בקרוב אצלי
כמה משקל התחתלי אם אפשר לשאול?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהל מ
סנדי26/04/2013ה bmi 40 אבל לפני ניתוח גם הורדתי קצת בגלל הדיאטה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלסנדי היקרה!!!
אני23/04/2013שלום לך סנדי יקרה!!!לפחד זה בסדר.כולנו מפחדים לפני ניתוחים.תקחי נשימה ארוכה ותחשבי שאת הולכת לשנות את חייך בגדול!!!ממש להיוולד מחדש!!!עבורי זה היה ניתוח מציל חיים!!! ואם עבורך זה אחרת,עדיין אם אישרו לך את הניתוח,סימן שאת צריכה אותו!!!לניתוח קחי איתך בגדי בית נוחים,חלוק משלך,בגדים להחלפה, משחת שיניים ומברשת שיניים,זוג משקפיים נוסף,אם יש לך משקפיים.תקחי גם מוזיקה שאת אוהבתף,היא תעזור לך מאוד להפחית את הלחץ לפני הניתוח. ספר או עיתון זה טוב לקחת. הכי קשה יהיה לא לשתות מים 3 ימים!את חייבת להיות מוכנה לזה.תעמדי ליד הכיור ותשתפי את הפה והפנים עם מלא מים קרים!!! אל תפחדי מכאבים,זה ניתוח לפטרוסקופי,והחתכים בקוטר של 5 ס"מ,ממש לא משהו נורא.כמו כן את תקבלי משככי כאבים טובים.בדרך כלל,אם אין תגובת חנק אלרגית,מחברים אותך למשאבת מורפיום! העיקר זה להירגע עכשיו ולחשוב אך ורק חיובית!!!הכל יצליח ויהיה טוב בעזרתו שך המנתח ובעזרתו של השם!!! תגידי עם המרדים נעשה ונצליח! והכל הולך להיות אך ורק טוב!!!ככה תחשבי!!!חשיבה חיובית מאוד עוזרת לעבור את הניתוח בשלום. בהצלחה סנדי!!!מחבקת,אנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי אני
לילוש27/04/2013מה קורה, יקירתי? איך הולך? יש מס' טלפון שנוכל לקשקש? דברי איתי, לילוש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי לילושקה!!!
אני27/04/2013הי לילושקה,יקירתי!:-) הכל בסדר,ברוך השם.ב29 הולכת להישקל!!!! ו ב 1 למאי יש לי יום הולדת!!!! חחחח יש לי פייס וסקייפ...בשניהם אני: Anna Dvorjakova. ופאלאפון אני ארשום לך בהודעה פרטית בפייס או בסקייפ...נדבר מתוקה...:-))) תחברי אותי בבקשה לחברים בפייס ובסקייפ...סבבה??? :-)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמובן
לילוש23/04/2013גם לי עברו בדיוק אותן מחשבות במח לפני הניתוח - מה אני, אדם בריא, עושה בב"ח ועוד ניתוח - אני שבחיים לא היתי זקוקה לבית חולים. היום - חודשיים וקצת - אני מאוד שמחה שעשיתי את זה ומקווה להצליח לעשות שינוי מהותי בחיים. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)