דילמות

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• דילמות
    סנדי
    23/04/2013

טוב מחר זה קורה , אני הולכת לעבור את ניתוח השרוול שלי "פוחדת" זאת לא מילה יש לי כזאת הרגשה שמחר אני לא אלך לניתוח מהפחד , אני כעיקרון בריאה "בינתיים "רק סובלת מעודף משקל אז זה לא בדיוק ניתוח מציל חיים עבורי, אז זה מציק לי שבגלל שאני לא יכולה לסתום את הפה אני צריך לעבור ניתוח כזה, לא יודעת אולי זה מהפחד? אבל אני מרגישה כאילו אני עושה טעות , למרות שבהתחלה וגם לפני כמה ימים בלבד אני הייתי הכי מוכנה שיש , לא יודעת מה עובר עלייה מאוד מאוד מפחדת .

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דילמות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לפחד זה אנושי - תגובה

שולה זק
    23/04/2013

את עומדת בפני שינויי משמעותי בחייך וזה טבעי שאת אכולת חששות והתלבטויות.
    היי גאה בעצמך שלקחת את גורלך בידייך ולא מחכה לנזקים בלתי הפיכים ואז לעשדות את הצעד.
    ההשמנה החולנית הוכרה כמחלה והוכרזה כמגפת המאה ובגלל זה הניתוחים נמצאים בסל הבריאות.
    מאחלת לך מעל דפי הפורום הצלחה והחלמה מהירה ואנחנו כולנו מחזקים אותך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

מ
    23/04/2013

בהצלחה שיהיה לך
    בקרוב אצלי
    כמה משקל התחתלי אם אפשר לשאול?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ל מ

סנדי
    26/04/2013

ה bmi 40 אבל לפני ניתוח גם הורדתי קצת בגלל הדיאטה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לסנדי היקרה!!!

אני
    23/04/2013

שלום לך סנדי יקרה!!!לפחד זה בסדר.כולנו מפחדים לפני ניתוחים.תקחי נשימה ארוכה ותחשבי שאת הולכת לשנות את חייך בגדול!!!ממש להיוולד מחדש!!!עבורי זה היה ניתוח מציל חיים!!! ואם עבורך זה אחרת,עדיין אם אישרו לך את הניתוח,סימן שאת צריכה אותו!!!לניתוח קחי איתך בגדי בית נוחים,חלוק משלך,בגדים להחלפה, משחת שיניים ומברשת שיניים,זוג משקפיים נוסף,אם יש לך משקפיים.תקחי גם מוזיקה שאת אוהבתף,היא תעזור לך מאוד להפחית את הלחץ לפני הניתוח. ספר או עיתון זה טוב לקחת. הכי קשה יהיה לא לשתות מים 3 ימים!את חייבת להיות מוכנה לזה.תעמדי ליד הכיור ותשתפי את הפה והפנים עם מלא מים קרים!!! אל תפחדי מכאבים,זה ניתוח לפטרוסקופי,והחתכים בקוטר של 5 ס"מ,ממש לא משהו נורא.כמו כן את תקבלי משככי כאבים טובים.בדרך כלל,אם אין תגובת חנק אלרגית,מחברים אותך למשאבת מורפיום! העיקר זה להירגע עכשיו ולחשוב אך ורק חיובית!!!הכל יצליח ויהיה טוב בעזרתו שך המנתח ובעזרתו של השם!!! תגידי עם המרדים נעשה ונצליח! והכל הולך להיות אך ורק טוב!!!ככה תחשבי!!!חשיבה חיובית מאוד עוזרת לעבור את הניתוח בשלום. בהצלחה סנדי!!!מחבקת,אנה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי אני

לילוש
    27/04/2013

מה קורה, יקירתי? איך הולך? יש מס' טלפון שנוכל לקשקש? דברי איתי, לילוש.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי לילושקה!!!

אני
    27/04/2013

הי לילושקה,יקירתי!:-) הכל בסדר,ברוך השם.ב29 הולכת להישקל!!!! ו ב 1 למאי יש לי יום הולדת!!!! חחחח יש לי פייס וסקייפ...בשניהם אני: Anna Dvorjakova. ופאלאפון אני ארשום לך בהודעה פרטית בפייס או בסקייפ...נדבר מתוקה...:-))) תחברי אותי בבקשה לחברים בפייס ובסקייפ...סבבה??? :-)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מובן

לילוש
    23/04/2013

גם לי עברו בדיוק אותן מחשבות במח לפני הניתוח - מה אני, אדם בריא, עושה בב"ח ועוד ניתוח - אני שבחיים לא היתי זקוקה לבית חולים. היום - חודשיים וקצת - אני מאוד שמחה שעשיתי את זה ומקווה להצליח לעשות שינוי מהותי בחיים. בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו