נזלת בכאביי הבטן

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• נזלת בכאביי הבטן
    ענת54
    23/04/2013

סתם בא לי לקטר..וגם לשאול האם גם לכם יש נזלת שהבטן מלאה ויש תחושת מלאות לאחר שאכלתם עוד כפית? מצב מוזר... אני ממש דולפת.. ירדתי 12 קילו בחודש וחצי ממעקף קיבה

ביי ענת

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נזלת בכאביי הבטן

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נזלת בכאביי הבטן - תגובה

שולה זק
    23/04/2013

היתכן ואת סובלת מרפלוקס ? תשתדלי לאכול לאט ולא להעמיס על הקיבה, כך שלא תגיעי לכאבי בטן וריפלוקס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם לי זה קרה

לילוש
    24/04/2013

גם אני הופתעתי - לא הבנתי את הקשר ורק הבנתי שצריך לסתום את הפה לפני שזה קורה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ואני חשבתי שאני מוזרה חהחהחה

ליאתול
    24/04/2013

גם לי זה קורה כל הזמן ואני מזכירה לעצמי שאני צריכה להפסיק לאכול לפני שזה מגיע........ זה לא קורה כשאוכלים קצת פחות!!!!!

מה שטוב בזה היא העובדה שתופעה זו מזכירה לי לעצור מייד לאכול כי אני מתחילה להגזים.

ליאת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי ענת

מ
    24/04/2013

הי אולי תוכלי לשתף אותי איך הולך , איך עבר הניתוח, איפוה, ציבורי,הומלץ לי לעבור אך יש פחד שזהו ניתוח מורכב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו