מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- חששותמ25/04/2013
שלום לכולם .אני החלטתי ומבינה שאני לבד לא מצליחה לרדת במשקל ..אני רוצה לעשות את ניתוח שרוול
בשבוע הבא יש לי וועדה .יש לי מספר שאלות
1.איך החלטתם מי יהיה המנתח .
. .תודה אני מאוד מתרגשת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חששות
ענת5425/04/2013היי אם את בטוחה וקראת והבנת והפנמת שאת האוכל הטעים והכמויות את תפסיקי לאכול הרבה אלה רק כמה כפיות וזהו אז לכי על זה אני עשיתי מעקף קיבה, בבית חולים פרטי ממש מומלץ.. ואני עדיין מתמודדת כל יום מחדש ומתרגלת לשינוי הרגלים.. הכי קשה אך אצלי הנישנושים הם הבעייה ולא הכמויות.. הסוכר נעלם.. וגם 12 קילו לאחר כמעט חודשיים.. לא הרבה לעומת אחרים אבל אני מתכווצת וזה כייף..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי ענת
לילוש26/04/2013גם אני חודשיים וחצי אחרי ניתוח - איך את מתמודדת עם השתיה? אני עדיין לא מגיעה לכמות הנדרשת ואני חושבת שזה אחד הדברים החשובים. בהצלחה, לילוש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לענת 54
מ26/04/2013הי ענת
אולי יכולה לשתף אותי הומלץ לי לעבור מעקף וחוששת גם בעלי , אשמח עם תשתפי אותי מה עובר עליך
הבעיה שלי היא כמו שלך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחששות - תגובה
שולה זק25/04/2013חששות זה לגיטימי. תקראי בשאלות הנפוצות את כל החומר. תקבלי תשובות ורוב החששות יעלמו.
אני מניחה שאת בקריטריונים לניתוח אם את לפני ועדה.
באופן כללי, כל המנתחים הם מומחים בתחום. עליך לפנות למנתח שהקופה שלך עובדת איתו וטיפ קטן...מאלה שהקופה עובדת איתם....תקבעי לזה שהתור קצר ביותר. חבל על המתנות ארוכות.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחששות לפני
יגאל26/04/2013היי אם את בטוחה וקראת והבנת והפנמת שאת האוכל הטעים והכמויות את תפסיקי לאכול הרבה אלה רק כמה כפיות וזהו אז לכי על זה ."זה לא מדויק ובגדול".נכון בשלושה החודשים הראשונים יש היתקלמות חדשה לסוגי האוכל והקמויות ,אבל בשום פנים לא תצתרכי להפסיק לאכול אוכל טעים ,נכון הקמיות מישתנות אבל כל ביס שתוכלי היה גן עדן .שהיה לך בהצלחה .{משורוול קרוב לשנה ושמונה חודשים 68 קילו פחות .}
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)