חששות

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• חששות
    מ
    25/04/2013

שלום לכולם .אני החלטתי ומבינה שאני לבד לא מצליחה לרדת במשקל ..אני רוצה לעשות את ניתוח שרוול

בשבוע הבא יש לי וועדה .יש לי מספר שאלות
    1.איך החלטתם מי יהיה המנתח .
    . .תודה אני מאוד מתרגשת

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חששות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חששות

ענת54
    25/04/2013

היי אם את בטוחה וקראת והבנת והפנמת שאת האוכל הטעים והכמויות את תפסיקי לאכול הרבה אלה רק כמה כפיות וזהו אז לכי על זה אני עשיתי מעקף קיבה, בבית חולים פרטי ממש מומלץ.. ואני עדיין מתמודדת כל יום מחדש ומתרגלת לשינוי הרגלים.. הכי קשה אך אצלי הנישנושים הם הבעייה ולא הכמויות.. הסוכר נעלם.. וגם 12 קילו לאחר כמעט חודשיים.. לא הרבה לעומת אחרים אבל אני מתכווצת וזה כייף..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי ענת

לילוש
    26/04/2013

גם אני חודשיים וחצי אחרי ניתוח - איך את מתמודדת עם השתיה? אני עדיין לא מגיעה לכמות הנדרשת ואני חושבת שזה אחד הדברים החשובים. בהצלחה, לילוש.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה לענת 54

מ
    26/04/2013

הי ענת
    אולי יכולה לשתף אותי הומלץ לי לעבור מעקף וחוששת גם בעלי , אשמח עם תשתפי אותי מה עובר עליך
    הבעיה שלי היא כמו שלך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חששות - תגובה

שולה זק
    25/04/2013

חששות זה לגיטימי. תקראי בשאלות הנפוצות את כל החומר. תקבלי תשובות ורוב החששות יעלמו.
    אני מניחה שאת בקריטריונים לניתוח אם את לפני ועדה.
    באופן כללי, כל המנתחים הם מומחים בתחום. עליך לפנות למנתח שהקופה שלך עובדת איתו וטיפ קטן...מאלה שהקופה עובדת איתם....תקבעי לזה שהתור קצר ביותר. חבל על המתנות ארוכות.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חששות לפני

יגאל
    26/04/2013

היי אם את בטוחה וקראת והבנת והפנמת שאת האוכל הטעים והכמויות את תפסיקי לאכול הרבה אלה רק כמה כפיות וזהו אז לכי על זה ."זה לא מדויק ובגדול".נכון בשלושה החודשים הראשונים יש היתקלמות חדשה לסוגי האוכל והקמויות ,אבל בשום פנים לא תצתרכי להפסיק לאכול אוכל טעים ,נכון הקמיות מישתנות אבל כל ביס שתוכלי היה גן עדן .שהיה לך בהצלחה .{משורוול קרוב לשנה ושמונה חודשים 68 קילו פחות .}

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו