מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- 2.5 קילן פחות בשבועיים!אני30/04/2013
שלוםמ חברים יקרים!הנה עברו להם עוד שבועיים...נשקלתי אתמול!ירדתי שוב! 2.5 קילו!!!!!!!!!!משקל התחלתי היה 170...עכשיו אחרי 46 קילו פחות בשנה,המשקל הוא 124!!!!!!!!!איזה כיף!!!גאה בעצמי!!!משקל היעד הוא 65 קילו...עכשיו המטרה היא לרדת ל 122!!!ואחר כך ל120!!! :-))) תאחלו לי המון בהצלחה חברים...אני אצטרך את זה!!!מחבקת,אנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך ליאת יקרה!
אני30/04/2013קודם כל תודה רבה על המחמאות והפרגון!תודה על הרצון והנחישות לעזור!את מקסימה! :-) הגובה שלי 1.55 אני נמוכה..משקל היעד הוא 65 קילו. אני לא ידעתי שהעור שוקל 10-15 קילו??? ממש המון!!! אז מה בגלל שיש לי עור עודף אני גם שוקלת יותר עכשיו...ונטו משקל,מבלי העור העודף יותר קטן אצלי???הפתעת אותי.ברוך השם שגם אחרי ניתוח להסרת עור אני ארד משקל!!! :-) חשבתי שהוא שוקל 2-3 קילו...אבל 15???די!!!ויא ויא ויא...אני אכן עכשיו 124 ואני רוצה לרדת ל65 ....לא רוצה להיות ממש מקלה..אבל רוצה להיות אכן רזה וחטובה!!! :-) אכל בעצם אני ארד ואראה כבר איך המראה החיצוני שלי אחרי הירידה...אולי גם ה65 זה הרבה לגובה 1.55...אז נראה...אבל טוב שעצרת אותי..אני אקח בחשבון שארד עוד 10-15 קילו אחרי הניתוח להרסת עודפי העור..תגידי בבקשה,ושומן בירכיים גם ירד לי??או שאני אצטרך לעשות שאיבה? התחלת ממשל דומה לשלי ...ויאווו....ירדת מ165 ל84???זה 81 קילו!!!את גדולה מהחיים!!!רוצה להיות כמוך!!! ואת שנתיים וחצי אחרי..אז יש לי סיכוי,בעזרת השם,לרדת כמוך! :-) ותגידי מה עם עודפי העור??יש לך בטח המון??לא הורדת אותם עדיין אני מבינה ? המון המון בהצחלה!!!אמשח עוד לשמוע ממך...הנה הפייסבוק שלי: Anna Dvorjakova. שוב תודה,מחבקת,אנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי חמודה...
ליאתול01/05/2013ניסיתי להכנס לפייסבוק שלך אבל יצאו לי כמה בנות עם אותו שם אז תנסי את להיכנס אלי לפייסבוק .
השם - ליאת ולצמן
בעיברית!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסבבה...תודה מתוקה!
אני01/05/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאנה
סנדי30/04/2013אנה לפי התנהלותך בפורום הזה, אין לי ספק שתצליחי בהצלחה !!!!!!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה סנדי מתוקה!
אני01/05/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל הכבוד אני
לילוש01/05/2013אני ממש גאה בך, את כ"כ מתמידה. שלחת לי מייל? מעודדת, לילוש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לילוש יקרה!
אני01/05/2013תודה על העידוד!היום יש לי יום הולדת..אז אני אחרוג קצת ..ומחר חזרה לתלם!!! :-) לא זכור לי ששלחתי לך מייל...אין לי את המייל שלך..אבל אם תתני לי אותי,אני בכיף אשמור על קשר!!! תכנסי אלי לפייס:Anna Dvojakova. :-)))))
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לך מתוקה!
אני02/05/2013שלום לילוש יקרה! :-) תודה רבה! אני מתה כבר לרדת ל100!!! אני עכשיו 124.. ועכשיו אני אשלך לך מייל...מחבקת ואוהבת,אנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)