2.5 קילן פחות בשבועיים!

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• 2.5 קילן פחות בשבועיים!
    אני
    30/04/2013

שלוםמ חברים יקרים!הנה עברו להם עוד שבועיים...נשקלתי אתמול!ירדתי שוב! 2.5 קילו!!!!!!!!!!משקל התחלתי היה 170...עכשיו אחרי 46 קילו פחות בשנה,המשקל הוא 124!!!!!!!!!איזה כיף!!!גאה בעצמי!!!משקל היעד הוא 65 קילו...עכשיו המטרה היא לרדת ל 122!!!ואחר כך ל120!!! :-))) תאחלו לי המון בהצלחה חברים...אני אצטרך את זה!!!מחבקת,אנה.

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    2.5 קילן פחות בשבועיים!

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום לך ליאת יקרה!

אני
    30/04/2013

קודם כל תודה רבה על המחמאות והפרגון!תודה על הרצון והנחישות לעזור!את מקסימה! :-) הגובה שלי 1.55 אני נמוכה..משקל היעד הוא 65 קילו. אני לא ידעתי שהעור שוקל 10-15 קילו??? ממש המון!!! אז מה בגלל שיש לי עור עודף אני גם שוקלת יותר עכשיו...ונטו משקל,מבלי העור העודף יותר קטן אצלי???הפתעת אותי.ברוך השם שגם אחרי ניתוח להסרת עור אני ארד משקל!!! :-) חשבתי שהוא שוקל 2-3 קילו...אבל 15???די!!!ויא ויא ויא...אני אכן עכשיו 124 ואני רוצה לרדת ל65 ....לא רוצה להיות ממש מקלה..אבל רוצה להיות אכן רזה וחטובה!!! :-) אכל בעצם אני ארד ואראה כבר איך המראה החיצוני שלי אחרי הירידה...אולי גם ה65 זה הרבה לגובה 1.55...אז נראה...אבל טוב שעצרת אותי..אני אקח בחשבון שארד עוד 10-15 קילו אחרי הניתוח להרסת עודפי העור..תגידי בבקשה,ושומן בירכיים גם ירד לי??או שאני אצטרך לעשות שאיבה? התחלת ממשל דומה לשלי ...ויאווו....ירדת מ165 ל84???זה 81 קילו!!!את גדולה מהחיים!!!רוצה להיות כמוך!!! ואת שנתיים וחצי אחרי..אז יש לי סיכוי,בעזרת השם,לרדת כמוך! :-) ותגידי מה עם עודפי העור??יש לך בטח המון??לא הורדת אותם עדיין אני מבינה ? המון המון בהצחלה!!!אמשח עוד לשמוע ממך...הנה הפייסבוק שלי: Anna Dvorjakova. שוב תודה,מחבקת,אנה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי חמודה...

ליאתול
    01/05/2013

ניסיתי להכנס לפייסבוק שלך אבל יצאו לי כמה בנות עם אותו שם אז תנסי את להיכנס אלי לפייסבוק .

השם - ליאת ולצמן

בעיברית!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סבבה...תודה מתוקה!

אני
    01/05/2013

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאנה

סנדי
    30/04/2013

אנה לפי התנהלותך בפורום הזה, אין לי ספק שתצליחי בהצלחה !!!!!!!!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה סנדי מתוקה!

אני
    01/05/2013

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כל הכבוד אני

לילוש
    01/05/2013

אני ממש גאה בך, את כ"כ מתמידה. שלחת לי מייל? מעודדת, לילוש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום לילוש יקרה!

אני
    01/05/2013

תודה על העידוד!היום יש לי יום הולדת..אז אני אחרוג קצת ..ומחר חזרה לתלם!!! :-) לא זכור לי ששלחתי לך מייל...אין לי את המייל שלך..אבל אם תתני לי אותי,אני בכיף אשמור על קשר!!! תכנסי אלי לפייס:Anna Dvojakova. :-)))))

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה לך מתוקה!

אני
    02/05/2013

שלום לילוש יקרה! :-) תודה רבה! אני מתה כבר לרדת ל100!!! אני עכשיו 124.. ועכשיו אני אשלך לך מייל...מחבקת ואוהבת,אנה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו