מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- שלושה חודשיים אחרייאורית02/05/2013
היי אני שלושה חודשים אחריי וכמה ימים הורדתי בסך הכל 18 קילו
א. התחילה לי נשירת שיער מטורפת העם יש טיפול לזה ??
ב יש והתאיבון קצת בטיפה גבר עליי בשבוע אחרון העם זה נורמלי
לפניי כמה ימים הייתי במיון בגלל חשד לפנדצית בבדיקות דם הראו שהכל בסדר העם זה נורמלי שהתיאבון גבר קצת או שעליי לגשת למנתח שלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאורית
לילוש03/05/2013הי אורית, אני 10 שבועות אחרי הניתוח וירדתי 15 קג - לא המון, אבל החשוב הוא שאני לומדת לאכול נכון. כמה זמן זה שזה יידרש, זה הזמן - אין מה לעשות. קצב הירידה תלוי בהרבה דברים אישיים - גיל, מצב הורמונלי וכו'. תנסי להתמקד במה "הרוחת" ולא במה שירדת (למרות שגם אני היתי רוצה להיות 20 פחות!) בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי לילוש
אור04/05/2013לילוש מאמי השאלה שלי היא לא לגביי המשקל כמה שיורדים לאט זה יותר בטוח השאלה שלי לגביי התיאבון שפשוט קצת גבר לאחרונה עם זה נורמלי ולגביי הנשירה בשיער כמה זמן את אחריי הניתוח חודשיים וחצי כעט אז כנראה שאת עדיין לא הגעת לשלב הזה של הנשירה שזה עניין ש מטרד שאני מוצאת את עצמי שכל השעיר שלי מופזר בבית או בכמו במקחלת שלא נדע שהיה לך בהצלחה תודה על העצה שבת שלום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתיאבון
לילוש05/05/2013הי אור. כו, התיאבון החוזר ונשירה הם אכן בעיות גדולות. כשאני מרגישה שאני רוצה יותר אוכל, אני אוכלת ירקות/סלט עם בולגרית 5%. זה די סותם את הכל. אני גם אשמח לטיפים נוספים לגבי שתי הבעיות. בהצלחה לכולנו, שבוע טוב,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי לילוש
אור05/05/2013במקרה בהדסה עין כרם איפה שנותחתי יש קבוצה תמיכה הדיאאטנית עושה פעם בחודש כל אחת מדברת על הבעיות שלה איפה היא מתקשה כמו שאת עושה עדיף לנשנש ירקות או יוגרט או מעדן לגביי הנשירת שיער זה אמור לעבור להפסיק עד שנה בהצלחה שהיה לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום אורית יקרה!
אני04/05/2013מצב נשירת השיער מוכר..תקחי ברזל עדין -עוזר מאוד! לאחר זמן הנשירה תפסיק,בעזרת השם,ותתחיל צמיחה חדשה!!! :-) התאבון חוזר לכולם...גם כושר האכילה...העניין והנקודה הם לשנות הרגלי אכילה.תתמידי בהוראות של הדיאטנית.תנסי לשתות מלא,לחכות רבע שעה,להישבע מהשתיה ואז לאכול! תאכלי בעיקר חלבונים וירקות! בהצלחה יקירתי!!! :-)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לאני
אור04/05/2013הייי תודה על העצה אני עושה בדיוק מה שהדייאטנית אומרת לי לאט לאט הבנתי שלאכול פשוט הנשירה פשוט בלתי נסבלת אני אני לוקחת גם ויטמים אפילו הבדיקות דם שלי בסדר גמור הכל מאוזן בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלושה חודשיים אחריי - תגובה
הילה כהן08/05/2013הי אורית
18 ק"ג יכולה להיות ירידה טובה מאד , השאלה מאיזה משקל התחלת וכמה יש לך לרדת
נשירת שיער אופיינית בשלב זה - ראי תשובה שלי לעדי בן מויאל מ 2.5.13
עלייה בתאבון נורמלית גם היא , אך כדי לענות על שלושת השאלות שלך צריך להכיר אותך , את התפריט שאת אוכלת , תוספים שלוקחת ולראות בדיקות הדם שלך - כל זה בפגישה אישית עם הדיאטנית הבריאטרית שמטפלת בך
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה להילה הדייאטנית
אור11/05/2013היי הילה אני נכסתי במשקל של 100 הייתי בביקורת אצל הרופא לפניי שבועיים ירדתי 18 קילו אני מאמינה שאחריי שבועיים האלו ירדתי אולי 2-3 קילו אני במעקב גם אצל הדיאטנית בהדסה עין כרם יש גם קבוצה תמיכה פעם בחודש שאני הולכת אליה דרך אגב הבדיקות דם יצאו בסדר חוץ מויטמין D שהוא נמוך גם היה לפניי הניתוח נמוך ויטמין B12 יצאה אפילו בעודף גבוהה בגלל שאני לוקחת B קומפלס בגלל בעיה בעצב של הירך מהניתוח שאמור לעבור לי תוך חצי שנה מה שנירולוג אמר לי אבל יחסית אני מאושרת טוב לי אחריי הניתוח אבל הבנתי שהמשקל נעצר לאיזו תקופה למה זה ככה הרופא כבר הזהיר אותי שהמשקל יעצר לאיזו תקופה שאני לא יכנס ללחץ מזה מדוע הוא נעצר מה אמור לבוא אחריי זה איך ללמוד לתנהג בזמן העצירה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעצה ממני
אלה ח.12/05/2013נשירת השיער הוא מטרד אמיתי ומוכר לי באופן אישי. מה שאני עשיתי זה הפסקתי לצבוע עם צבעי שיער "קונבנציונלים" (מגביר את הנשירהעוד יותר) ואני צובעת עם חינה.... הנשירה אצלי כמעט ופסקה... אך עקב שיער דליל שהפריע לי מאד פשוט עשיתי תוספות שיער(טרסים) קליפסים לשיער באופן זמני עד שיגדל מחדש....השיער נראה מעולה!!! מקוה שעזרתי ושיהיה בהצלחה!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לאלה
אור12/05/2013אלה מאמי אני לא צובעת את שעיר אמת שחשבתי גם על הכיוון של חינה כי הבנתי שזה מחזק תשיער אבל לא במקרה הזה כרגע זה יעזור כי זו בעיה שנובעת ויודעה מניתוח מהגוף שלנו וההורמונים הירידה במשקל הפיתרון הוא לחכות שנה הבנתי זה אמור להפפסיק לבד תודה בכל מקרה על העצה בצלחה שיהיה לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)