מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- שאלהמ07/05/2013
שאלה למי שעבר ניתוח שרוול .לי הוסבר עיי דיאטנית לא לאכול פחמימות שבועיים לפני הניתוח .שאלה שלי האם גם לפני ניתוח שרוול שבוע לפני ניתוח צריך לחיות על נוזלים
אני לפני ניתוח שרוול ביי ובהצלחה לכולם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
תמיר07/05/2013כשבועיים עד שלושה שבועות לפני הניתוח את צריכה להיות בדיאטה דלת פחמימות, כלומר :
לאכול כמות ממש קטנה של לחם. לדוגמא : ליד סלט, פרוסה אחת של לחם קל.
לא לשתות משקאות מתוקים - אך ורק דיאט! (מומלץ מים,אבל אם בא לך להתפרע : ] )
לא להתפרע עם הדברים המתוקים - סוכר = פחמימות.
ואם אני לא טועה הדיאטנית אמורה לתת לך דף של דיאטה דלת פחמימות.
הדבר שהכי אהבתי בדיאטה הזאת זה שבשר רזה ועוף את יכולה לאכול ללא הגבלה!!!
לגבי הנוזלים לא ניראה לי שזה הגיוני להתקיים שבוע שלם על נוזלים.. אחרי הניתוח זה יהיה אפשרי שבוע שלם - אבל לפני לא ניראה לי כי הקיבולת של הקיבה שלך גדולה מהקיבולת שתהיה לך אחרי הניתוח.
ב-ה-צ-ל-ח-ה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי מ' זו ליאתול....
ליאתול07/05/2013את לא הבנת נכון , את צריכה לעשות דיאטה דלת פחמימות אבל לא דיאטת רצח.
את מונעת פחמימות על מנת להקטין את הכבד (הוא מוגדל בגלל השומן שצברת) ועל ידי כך את מקלה על המנתחים ומקטינה את הסיכון לפגיעה בכבד .
כשהכבד מוגדל יש סיכוי לפצוע אותו ועל ידי הקטנה של הכבד (עם דיאטת דלת פחמימות) את מקטינה סיכוי לפגיעה.
זה רק לטובתך תתמידי.
ממני ליאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)