מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- יש עידכון.....ליאתול07/05/2013
אתמול הייתי בסורוקה בכדי לקבל "יעוץ" בנוגע להרניה הטבורית .
הכירורג אישר לי הכל ואמר שאין בעיה לשלב את הניתוח הפלסטי (הורדת "סינר") עם ההרניה, כך אני מקווה לטפל ב"שתי ציפורים במכה".....
אני אעדכן אותכם בנוגע לכל התהליך ואולי אני אצליח להקל על חברה מהפורום שרוצים לעבור גם את הניתוח "הסרת עור עודף מהבטן".
ביי ביי ליאת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום ליאתול נשמה!
אני08/05/2013הי ליאתול יקרה! :-) אני מאוד שמחה בשבילך שייטפלו לך "בשתי הציפורים במכה אחת!"מאוד רוצה לשמוע על עדכונים מהניתוח...אני דיברתי עם מומחה והוא אמר שכשיהי לי BMI 35-36 הוא רוצה לראות אותי ולשקול ניתוח! אני מאוד רוצה להסיר את עודפי העור שאמורים להיות לי...אבל מאוד חוששת מהכאבים...משום שאני אלרגית למורפיום...אני נחנקת ממנו!!! והחתכים אחרי הסרת עודפי העור גדולים בהרבה יותר מהחתכים לאחר ניתוח לפטרוסקופי...תעודדי אותי קצת מנסיונך כשתעברי את הניתוח...אני מאוד חוששת!!!!!!!!!!אבל חייבת להסיר עודפי עור...אני שקלתי 170,הזרקתי אינסולין ולא הלכתי..ניתוח הקיבה החזיר לי את החיים שלי חזרה!!! :-) ואני לא רוצה להתפשר עם מראה ז'לי לאחר הירידה...עד עכשיו הורתדי 50 בשנה וחייבת עוד 50 לפחות!!! ואז ניתוח לעודפי עור..ועם העור ירד עוד משקל כמו שהסברת לי(אני חושבת שזו היית את,נכון?:-)) מה גם שעודפי העור מתחכחים בניהם..יש פצעים...כואב ללכת...כך שהניתוח הזה הוא בגדר חובה בשבילי!!! אז תעדכני לפני לאחרי!!!ואני גם מאוד אשמח לשמוע שעבר לך בשלום!!! המון בהצלחה יקירתי!!! מחזיקה לך אצבעות!!!מתי הניתוח?? :-) חיבוק חם,אנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על הכל אני אעדכן
ליאתול08/05/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת עור
לילוש08/05/2013הי ליאתול. נשמח מאוד על עדכונים - גם בירוקרטיה וגם איך זה עובד. כמה זמן צריך לעבור על אותו משקל לפני ניתוח כזה? בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
ליאתול08/05/2013בנוגע לכמה זמן לניתוח, צריך חצי שנה במשקל קבוע!!! זה אחד הקריטריונים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

(1).jpg)