יש עידכון.....

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• יש עידכון.....
    ליאתול
    07/05/2013

אתמול הייתי בסורוקה בכדי לקבל "יעוץ" בנוגע להרניה הטבורית .
    הכירורג אישר לי הכל ואמר שאין בעיה לשלב את הניתוח הפלסטי (הורדת "סינר") עם ההרניה, כך אני מקווה לטפל ב"שתי ציפורים במכה".....

אני אעדכן אותכם בנוגע לכל התהליך ואולי אני אצליח להקל על חברה מהפורום שרוצים לעבור גם את הניתוח "הסרת עור עודף מהבטן".

ביי ביי ליאת

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יש עידכון.....

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום ליאתול נשמה!

אני
    08/05/2013

הי ליאתול יקרה! :-) אני מאוד שמחה בשבילך שייטפלו לך "בשתי הציפורים במכה אחת!"מאוד רוצה לשמוע על עדכונים מהניתוח...אני דיברתי עם מומחה והוא אמר שכשיהי לי BMI 35-36 הוא רוצה לראות אותי ולשקול ניתוח! אני מאוד רוצה להסיר את עודפי העור שאמורים להיות לי...אבל מאוד חוששת מהכאבים...משום שאני אלרגית למורפיום...אני נחנקת ממנו!!! והחתכים אחרי הסרת עודפי העור גדולים בהרבה יותר מהחתכים לאחר ניתוח לפטרוסקופי...תעודדי אותי קצת מנסיונך כשתעברי את הניתוח...אני מאוד חוששת!!!!!!!!!!אבל חייבת להסיר עודפי עור...אני שקלתי 170,הזרקתי אינסולין ולא הלכתי..ניתוח הקיבה החזיר לי את החיים שלי חזרה!!! :-) ואני לא רוצה להתפשר עם מראה ז'לי לאחר הירידה...עד עכשיו הורתדי 50 בשנה וחייבת עוד 50 לפחות!!! ואז ניתוח לעודפי עור..ועם העור ירד עוד משקל כמו שהסברת לי(אני חושבת שזו היית את,נכון?:-)) מה גם שעודפי העור מתחכחים בניהם..יש פצעים...כואב ללכת...כך שהניתוח הזה הוא בגדר חובה בשבילי!!! אז תעדכני לפני לאחרי!!!ואני גם מאוד אשמח לשמוע שעבר לך בשלום!!! המון בהצלחה יקירתי!!! מחזיקה לך אצבעות!!!מתי הניתוח?? :-) חיבוק חם,אנה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על הכל אני אעדכן

ליאתול
    08/05/2013

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסרת עור

לילוש
    08/05/2013

הי ליאתול. נשמח מאוד על עדכונים - גם בירוקרטיה וגם איך זה עובד. כמה זמן צריך לעבור על אותו משקל לפני ניתוח כזה? בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי

ליאתול
    08/05/2013

בנוגע לכמה זמן לניתוח, צריך חצי שנה במשקל קבוע!!! זה אחד הקריטריונים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו