שאלה לפרופ' מחג'נה היקר

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• שאלה לפרופ' מחג'נה היקר
    אולגה
    09/05/2013

שלום לחברי הפורום ןלפרופ' מחגקנה שאלה לי...פגשתי בחורה שהורידה 100 ק'ג תוך 11 חודשים עם ניתוח שרוול קשה לי להאמין.....אני תוך חצי שנה רזיתי 31 ק"ג.... האם זה מספיק?? אני כל הזמן משווה....וזה נראה לי קצת מדי במיוחד לאור הניתוח שעברתי מה גגם בשבוע אחרון השמנתי 2 ק"ג......

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לפרופ' מחג'נה היקר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עד שהרופא יענה....

ליאתול
    09/05/2013

לכל אחד יש את קצב הירידה שלו ואין מה להשוות .
    לאחד הירידה יכולה להמשך שנה ולאחר שנתיים, זה גם תלוי בחילוף החומרים, מה אוכלים, פעילות ספורטיבית, כמות הקילוגרמים העודפים ועוד .

הכי חשוב תתחזקי ותתמידי את בסופו של דבר תגיעי לאן שאת צריכה, אם תתיאשי אז תתחילי לאכול ותעלי בחזרה הכל!!!!

תשמרי על עצמך ובקשר לעליה של 2 קילו, העלייה תחשב עלייה רק לאחר מספר שקילות לכן אם תשמרי על עצמך זה ירד חזרה וירדו אפילו עוד קילוגרמים.

אני שנתיים וחצי לאחר שרוול וכל מה שכתבתי לך זה מניסיון ולמידה מכל הגורמים שעזרו לי בתהליך!!!

מקווה שעזרתי, ליאת ולצמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו