ניתוח קיצור קיבה שרוול

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• ניתוח קיצור קיבה שרוול
    פואד
    10/05/2013

שלום
    אני עם BMI 42 ומאוד רוצה לעשות ניתוח קיצור קיבה שרוול אני חבר בקופת חולים כללית מה עלי לעשות איך אני מתחיל את התהיל ומאוד מעוניין לעשות את זה ברמב"ם

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ניתוח קיצור קיבה שרוול

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התחלה

לילוש
    11/05/2013

כדאי לך לדבר עם רופא המשפחה - הוא צריך לתת הפניה לניתוח והפניה להרבה מאוד בדיקות. תקבע תור לועדה כמה שיותר מהר - זה לוקח זמן ובינתיים תעשה את הבדיקות. בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ועדה לאישור ניתוח בקופ"ח כללית???

לירי
    16/05/2013

היום שמעתי שהחל מה-01 ליוני גם בקופ"ח כללית חובה לעבור ועדה לאישור ניתוח שרוול גם אם עומדים בקריטריונים.
    מישהו יכול לתת פרטים במה מדובר? מה הקריטריונים של הועדה וכמה זמן לוקח לקבל תשובה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי פואד

אור
    12/05/2013

פאוד תתחיל בזה שתפנה לרופא המשפחה שלך הוא כבר יתחיל להפנות אותך לכירוג ממוחה משם תתחיל את כל התהליכים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היזהרו מניתוח שרוול!!!!!!!

אורלי
    19/05/2013

ברצוני להעביר מסר אמיתי,מבלי שקרים,לגבי תוצאות ניתוח שרוול.
    אני אשת מנותח שעבר לפני כ-שלושה חודשים ניתוח שרוול,נכון שהתוצאות מידיות לגבי הורדת משקל,אך אתם נותרים "נכים" ,ישנם המון סיבוכים כמו זיהומים,דליפות,והכי גרוע כבר לא יכולים להנות מאוכל,הרבה מאכלים מחוץ לתחום,שבעים מכמות של אוכל שתינוק בן שנה אוכל,נהיים חלשים,כאבים בבליעה ובקיבה בזמן שאוכלים אוכל מוצק,צרבות,הקאות
    וכו',הרבה אנשים לא אומרים את האמת,כדאי לחקור ולחשוב פעמיים,לפני שמחליטים החלטה גורלית כזו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מצטערת חמודה אבל....

ליאתול
    19/05/2013

אני חושבת שאת מגזימה ובגדול.
    אני שנתיים וחצי אחרי שרוול וזה ממש לא כך!!!!!
    בעלך בשלבי החלמה ולוקח כשנה של ירידה משמעותית במשקל עד שהכל מתאזן , המנות גדלות (בערך כמו מנה של ילד בן 12 שזו מנה יפה) החיים משתנים לטובה , פתאום אפשר לעשות הרבה מאוד דברים ומעבר לכך אריכות חיים ומניעת מחלות.

אני מבינה שאתם עוד בהתחלה וזה קצת מפחיד אותך כי את רואה דברים שלא היית מוכנה אליהם אבל בין זה לבין לשלול ניתוח קיצור קיבה כגון שרוול שלרוב מציל חיים יש הרבה הבדל.

אני מוכנה לשוחח איתך או עם בעלך בנושא ולנסות לעזור ולהרגיע אבל שימי לב מה את כותבת כי יש אנשים וביניהם אני שהיו ב b.m.i 68 והיו לפני תחילת כל מיני מחלות והיום הכל נראה יפה יותר ושמח יותר..........

אני מצטערת אם אני נשמעת חריפה כי זו לא הכוונה אבל באתר הזה ניתן לקבל עצות ובכך להקל על התהליך. (כל בעיה שתעלי בפנינו אנו ננסה לעזור וב"אנו" אני מתכוונת לכל החברים!!!)

באהבה ליאת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הודעה לליאת

רעותוש
    20/05/2013

היי אשמח אם תוכלי לומר לי כיצד ניתן אולי לדבר אני שבוע וחצי אחרי הניתוח ויש לי כמה שאלות אם אפשר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הייי אורלי

אורית
    30/05/2013

יש לי שאלה אלייך שבעלך החליט לעבור תניתוח לא שאלת לא ביררת לא חקרת למייטב ידעתי יש סדנאות יש הרצאות שמעבירים לפניי הניתוח אני חושבת שיש פה למקום להרבה שאלות לפניי שאת רושמת היזהרו כי זה שלא טרחתם לבדוק זה לא אומר שזה צריך להבהיל פה אנשים כי עם הייתם בודקים תהשלכות שיש לניתוח ותסכנות של זה לא היית רושמת תיזהרו מה ככה הלכתם לעשות ניתוח בלי שהרופא יספק לכם מידע מבלי פגישה של פסיכולוגית בלי יעוץ של דיאטנית ??????. חומר למחשבה ואני חושבת שהביראות של בעלך בסופו של דבר מתאזנת בזכות הניתוח הזה בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא יודע למה כתבתי אורלי ...

ניסים
    20/05/2013

שהודעה הקודמת .."לא נכון ולא צודק " חחח
    שמי ניסים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לליאת,ניסים

אורלי
    30/05/2013

חברים יקרים,בעלי כ-4 חודשים לאחר הניתוח,הוריד כ-30ק"ג ממשקלו,פעמיים אושפז באיבחון של דליפה,זיהומים,תוך כדי מתן אנטיביוטיקה ותזונה דרך הוריד בלבד.
    לצערי כשעשינו את הבירורים והשאלות לפני הניתוח ,אף אחד לא טרח להגיד ולספר את האמת עד הסוף,בעיקר את הנושא, שבלקחת סיכון כזה גדול שאולי אתה אחד מבינהם. בעת האישפוז הראשון של בעלי ,ניפגשנו עם עוד 6 איש שעברו את הניתוח והיסתבכו "בגדול",תאמינו לי אני שמחה בשביל מי שהניתוח עשה לו טוב ושיפר את בריאותו,ומקווה בע"ה שבעלי יחלים במהרה.
    אבל, לגבי הסיכון ,שבאחד ל, ישנו סיבוך כזה,היתי מציעה באמת לשים דגש יותר אם זה שווה באמת,מאשר רק הדחף להשיל מהר משקל?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי אורלי

ניסים
    30/05/2013

ראשית , החלמה מלאה לבעלך !

האם הדלף ניתן לפיתרון ?

אורלי ,הכל בחיים ובעולם הרפואה בפרט נמדד באחוזים ...
    יש גם סיבוכים ,נכון אבל אחוזי ההצלחות מול הסיבוכים הם אדירים ...

וחוץ מזה שאדם שנשאר שמן ..מסבך את עצמו במחלות עתידיות ..
    אבי ז"ל נפטר לפני שנתיים עם סכרת נוראית ,כרס גדולה ..בקושי נושם ..בקושי הלך ..
    בגיל 63 ! פיספוס אדיר ,,עוד לא יצא לפנסיה ,כאב גדול השאיר לנו ..

וממנו באה ההחלטה לשינוי בחיי ,הפסקתי לעשן (כבר שנה ועשרה חודשים יחד עם אישתי ) ועברתי את הניתוח ,אני בחור צעיר ,32

אין ערובה לכלום בחיים האלו אבל לפחות הקרובים שלי ,אישתי וילדי ידעו שעשיתי את המקסימום למענם ,ולמען עצמי כמובן .

מסכים איתך בזה שהמנתחים צריכים להציג את כל התמונה ,המנתחת שלי לדוגמא אמרה לי שיתכנו סיבוכים אבל ביחס להצלחות האחוזים זעומים .. וההחלטה הייתה שלי לבסוף ,לא הייתי פזיז ,חקרתי לעומק ,אינטרנט ,דיברתי עם המון אנשים,הצפתי את שולה (היקרה שתיוודא לחיים ארוכים :-) ) כאן בפורום בשאלות וחקירות , ולבסוף החלטתי לעשות .

אורלי היקרה ,אני מאחל לבעלך שיחלים במהרה ,וימשיך לרזות ותחזרו למסלול חיים מלא שמחה ואושר !

ניסים .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו