אנה שלום

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• אנה שלום
    מ
    12/05/2013

הי אנה נראה שקראתי עליך בשאלות נוספות אנה את מדהימה .את נותנת כוח .ועוד חבריפ שקראתי עליהם בפורום בשאלות נפוצות .ביי אנה .מודה אני מפחדת מהניתוח

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אנה שלום

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום יקרה!

אני
    12/05/2013

אני מאוד שמחה שאני נותנת לך כוח! :-) הפחד מהניתח הוא טבעי לחלטין.ואין אדם שלא מפחד מניתוח.אני שנה לאחר מעקף עם 50 קילו פחות וצריכה הוריד עוד 50! לאחר מכן יהיה לי עור עודף ואני אצטרך לעבור ניתוח פלסטי להסרת עודפי העור. מודה שאני כבר עכשיו מתחילה לפחד ממנו.אצלי הסיבה מהניתוח טמונה בכך שאני אלרגית למורפיום,אני נחנקת ממנו.ומורפיום הוא משכח הכאבים היעיל ביותר.בניתוח הפלסטי החתכים גדולים ויש כאבים. אבל הניתוח שאת עומדת לעבור,ניתוח הקיבה,הוא ניתוח לפטרוסקופי.כלומר החתכים שיהיו לך הם בקוטר של 5 ס"מ כל אחד.זה ממש לא נורא.אני אפילו מורפיום לא קיבלתי צמוד אחרי הניתוח,כיוון שמייד התחלתי להיחנק ממנו וכך גם גיליתי שאני אלרגית למורפיום.הניתוח עורך כשעתיים...לפני הניתוח ייתנו לך תרופה מרגיעה,במידה והיה צורך.יתנו לך סמיכות חמות ויטפלו בך כמו שצריך. התקופה שלאחר ניתוח קצת לא נעימה.מקיאים דם,חשים קצת בכאבים,יש בחילות בגלל המורפיום...אבל זה חולף! בעזרת השם,כל האישפוז יהיה סה"כ 4 ימים ואחר כך תשתחררי הביתה! :-) האתגר הכי גדול בניתוח קיבה הוא שאסור לשתות אפילו מים 3 ימים! אז תעמדי ליד הכיור ותשתפי את הפה ואת הפנים כל רבבע שעה.אני עשיתי ככה ומאוד עזר לי. הניתוח אבל כל כך שווה את כל מה שתעברי! יקירתי,את הולכת לשנות את חייך ולהשתנות לטובה הן במראה החיצוני והן בהרגשה העצמית הנפשית שלך! את יודעת איזה כיף זה לקחת ולזרוק מהארון את כל בגדי השק,המצנחים,האוהלים הנוראיים האלה - ולקנות בגדים חדשים ומחמיאים! איזה כיף זה להתחיל לעשות ספורט!!! איזה כיך זה לחוש אחרת את החיים.ואת כל השינוי,המהפך הזה, נותן הניתוח הזה!!! אז המון בהצלחה בדרך החיים החדשה שאת עומדת להתחיל!!! זה קשה,אבל כל כך שווה את התוצאות!!! חיבוק חם ושוב בהצלחה! חיבוק חם,אנה. נ.ב תגידי עם המרדים "נעשה ונצליח!" ותחשבי אך ורק חיובי!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו