שלום אנושקה חג שבועות שמח

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• שלום אנושקה חג שבועות שמח
    מ
    14/05/2013

אני מאוד שמחה בשבילך .כל הכבוד על ההתמדה .בהצלחה שאפווווווווו.ושוב פעם את גדולה כיף לשמוע תמשיכי כך .מ

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום אנושקה חג שבועות שמח

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חג שבועות שמח יקירתי!

אני
    15/05/2013

תודה רבה! :-) אתמול והיום בבוקר חרגתי מהדיאטה בגלל שבועות...מאוד מפחדת שלא אוריד קילו השבוע!!!היום אני כל היום על מים...בגלל אתמול והיום בבוקר... אני מרגישה רגשות אשמה שאכלתי! לא זללתי המון,אבל גם אל טעמתי..אלה אכלתי...מהאגי הזה אני חוזרת חזרה לתלם!!!מאוד רעבה,כיוון שכל היום הזה אנ י על מרקים,קפה,תה,מים...אני לא אוותר!!! אני רוצה כל שבוע להוריד קילו לא משנה מה יהיה אני יורדת!!! עכשיו יוצאת להליכה מהירה.חיבוק חם ותודה על התמיכה בי,אנה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בלי איסורי מצפון!

לילוש
    17/05/2013

אני אכלת, אכלת - הרי כל העיניין הוא ללמוד להיות גם עם חריגות פה ושם בלי רגשי אשמה מיותרים. אחרת, חוזרים למעגל של אכילה רגשית. מקווה שהיה טעים ועכשיו תחזרי למסלול - נגמרו החגים!! מחבקת ומעודדת אותך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה מתוקה!

אני
    17/05/2013

את צודקת! :-)אני חזרתי לתלם.עושה דיאטה כרגיל. אני מתה להוריד כבר ל100עגול!!! חחח ומה איתך?מה קורה? :-)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הירורי שבועות!!!!

לילוש
    17/05/2013

כיף לשמוע ממך. אני משתדלת - למרות שבשבועות היתי בארוחה עם כללללללללל המאכלים האהובים עלי - גבינות שמנות, פשתידות עוגת גבינה וכו' הצלחתי לאכול נורמלי: קצת דג וקצת פשטידה (ריבוע קטן!) וירקות. לא יכולה להגיד לך כמה רציתי את הלחם הטעים וכל היתר אבל חשבתי שגם מה שיש על הצלחת מאוד טעים - אז מספיק. אני נשקלת פעם בשבוע - בשבת - אז נראה מה המשקל יגיד - אם הצחלתי לאכול נכון השבוע! תעדכני - רוצה לשמוע איך הולך - מחבקת, מנשקת ומעודדת אותך!!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• את פשוט מ-ה-מ-מ-ת

לילוש
    18/05/2013

הי אני. נורא כיף לשמוע ממך. אז כך - נשקלתי היום - אחרי השחיה, כדי שאשקול כמה שפחות!!!! וכן ירדתי קילו. איזה כיף!!!! ספרתי לך שב- 15.06 יש לי ארוע חשוב ואני מקווה להוריד עוד 4 קג עד אז - בדיוק 4 שבועות! כן, זה לא פשוט שכושר האכילה חוזר - חבל מאוד שהוא חוזר, מבחינתי הוא היה יכול להיעלם לנצח!!! כמו שאת אומרת, כל הזמן צריך לעבוד על הראש - ממה להימנע וממה להתרחק. איזה כיף לך שירדת כל המידות האלה. אני בקושי ירדתי מידה אחת, אבל עברו רק שלושה חודשים ויש לי עוד דרך ארוכה. שיהיה לנו שבוע טוב, עם אוכל מאוזן ובלי חריגות. מחבקת מכל הלב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה לילוש נסיכה!

אני
    18/05/2013

הי לילוש יקרה שלי! :-)תודה רבה על הפרגון..הדרך לפני עוד ארוכה ...אני צריכה להושיל מגופי בדיוק את אותו המשקל שהצלחתי להוריד עד עכשיו,כלומר 50 קילו נוספים!!! אני מאחלת לך מכל הלב להוריד עד הפגישה החשובה שתהיה לך עוד הרבה משקל עודף!אני בטוחה שתצליחי נשמה! את אשה חזקה והכל עוד לפנייך!!!בעזרת השם תצליחי בכל!!! אני איתך במהלך כל הדרך!מעודדת,מחזקת ותומכת בך! מחבקת ומנשקת,אנה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• את אלופה!!!

אני
    18/05/2013

הורדת עוד קילו- נהדר!!!כל הכבוד לך!!!!!!!!!!שאפפפפוווו מאמי!!! :-) כל שבוע קילו ואת תהיא דוגמנית!!!:-) עלי והצליחי נשמה!!! :-) מחבקת,אנה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ממי צאי מהלחץ!!

אולגה
    24/05/2013

אנה..אני חייבת ךהגידדד את קצת מגזימה כל א רוחה שאת סןוה מהתפריט "רגשות אשם"
    נו חייאתתתת את מכניסה את עצמך ללחץץץץ את לא כללל שבוע חייייבת להוריד ילו ומה זה השטויות האלו לחיות על 600 קל' ליום???? אני פחות 32 ק,ג פחות ואומנם לא מגזימה אבל גם נהנית מאוכל אי אפשר ככה ממי...תנסי ללכת לטיפול יעזור לך לדבר על זה..לדעתי..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו