היי חברה... הבטחתי לעדכן

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• היי חברה... הבטחתי לעדכן
    ליאתול
    16/05/2013

היום היה לי יעוץ בנוגע לניתוח פלסטי להסרת עור עודף.
    נאמר לי שניתן לשלב מספר ניתוחים דרך הקופה ולכן אני מנסה ללכת על הבטן והירכיים שהם הבעייתיים ביותר......

יש לי פגישת יעוץ בנוכחות מנתחי המחלקה הפלסטית בביה"ח ביום שני ואני אעדכן אותכם.

היום זה היה יעוץ ראשוני וביום שני זה היעוץ שכולל את צוות המנתחים (כנראה שהיום הרופא היה סטאז'ר שבסך הכל היה צריך לנפות את האנשים לפני הוועדה)

ביי בינתיים ליאת

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היי חברה... הבטחתי לעדכן

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תודה על העדכון

לילוש
    17/05/2013

כל הכבוד לך - איזה כיף להיות בשלב הזה של החיים. באיזה קו"ח את? באיזה ב"ח עברת את הועדה? תמשיכי לעדכן, תמיד שמחים לשמוע חדשות טובות, הישר כח!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קופ"ח מאוחדת. יעוץ בסורוקה

ליאתול
    17/05/2013

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על העדכון מתוקה!

אני
    17/05/2013

שלום ליאתול יקרה! :-) תגידי באיזו קופת חולים את?ומאשרים לך חינם גם סניר בטני וגם ירכיים פנימיות?אדיר!!!זה מה שאני צריכה! בבקשה,תתני קצת יותר פרטים. איך עוברים את הוועדה?האם צריך להוריד בגדים מול המנתח הפלסטי ולהראות את עודפי העור? איך מחליטים למי מגיע ניתוח פלסטי דרך הקופה? מחבקת,אנה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן צריך להראות את העור העודף לפלסטי

ליאתול
    17/05/2013

לפלסטיקאי. בנוסף אני רק בתחילת הדרך והדרך עוד ארוכה.
    אני אעדכן בכל שלב אבל עדיין לא עברתי את הוועדה אם בכלל וההמלצה על ירכיים היא של המנתח הפלסטי הקופה עוד לא אישרה.

ושוב - אני חברת קופ"ח מאוחדת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה יקרה!תעדכני

אני
    18/05/2013

שלום ליאתול יקרה! :-) מחזיקה בשבילך אצבעות שתעברי את הוועדה! תעדכני בכל שלב מתוקה! :-) אני גם חברת קופת חולים מאוחדת.מאוד מקווה שיאשרו לי סינר בטני+ ירכיים פנימיות כשיגיע הזמן! בנתיים אני עם 50 קילו פחות בשנה +צריכה עוד בדיוק 50 ואז לפלסטיקאי!!! בעזרת השם! :-) מחבקת ומאחלת לך המון הצלחה בניתוח הפלסטי! :-) אנה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

אני
    18/05/2013

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו