מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- היי חברה... הבטחתי לעדכןליאתול16/05/2013
היום היה לי יעוץ בנוגע לניתוח פלסטי להסרת עור עודף.
נאמר לי שניתן לשלב מספר ניתוחים דרך הקופה ולכן אני מנסה ללכת על הבטן והירכיים שהם הבעייתיים ביותר......
יש לי פגישת יעוץ בנוכחות מנתחי המחלקה הפלסטית בביה"ח ביום שני ואני אעדכן אותכם.
היום זה היה יעוץ ראשוני וביום שני זה היעוץ שכולל את צוות המנתחים (כנראה שהיום הרופא היה סטאז'ר שבסך הכל היה צריך לנפות את האנשים לפני הוועדה)
ביי בינתיים ליאת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תודה על העדכון
לילוש17/05/2013כל הכבוד לך - איזה כיף להיות בשלב הזה של החיים. באיזה קו"ח את? באיזה ב"ח עברת את הועדה? תמשיכי לעדכן, תמיד שמחים לשמוע חדשות טובות, הישר כח!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקופ"ח מאוחדת. יעוץ בסורוקה
ליאתול17/05/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על העדכון מתוקה!
אני17/05/2013שלום ליאתול יקרה! :-) תגידי באיזו קופת חולים את?ומאשרים לך חינם גם סניר בטני וגם ירכיים פנימיות?אדיר!!!זה מה שאני צריכה! בבקשה,תתני קצת יותר פרטים. איך עוברים את הוועדה?האם צריך להוריד בגדים מול המנתח הפלסטי ולהראות את עודפי העור? איך מחליטים למי מגיע ניתוח פלסטי דרך הקופה? מחבקת,אנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן צריך להראות את העור העודף לפלסטי
ליאתול17/05/2013לפלסטיקאי. בנוסף אני רק בתחילת הדרך והדרך עוד ארוכה.
אני אעדכן בכל שלב אבל עדיין לא עברתי את הוועדה אם בכלל וההמלצה על ירכיים היא של המנתח הפלסטי הקופה עוד לא אישרה.
ושוב - אני חברת קופ"ח מאוחדת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה יקרה!תעדכני
אני18/05/2013שלום ליאתול יקרה! :-) מחזיקה בשבילך אצבעות שתעברי את הוועדה! תעדכני בכל שלב מתוקה! :-) אני גם חברת קופת חולים מאוחדת.מאוד מקווה שיאשרו לי סינר בטני+ ירכיים פנימיות כשיגיע הזמן! בנתיים אני עם 50 קילו פחות בשנה +צריכה עוד בדיוק 50 ואז לפלסטיקאי!!! בעזרת השם! :-) מחבקת ומאחלת לך המון הצלחה בניתוח הפלסטי! :-) אנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
אני18/05/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)