מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- שלום לכולםמ19/05/2013
להשמנה ישנם מחלות נלוות כמו סכרת יתר לחץ דם טרשת עורקים .הפרעות בשינה וכו. אני לפני ניתוח ומפחדת גם מהתגובה שלך אבל אני יודעת שאני חייבת עזרה קשה לי ללכת אני מתנשפת עד שאני מגיעה לתחנת האוטובוס .דבר פשוט אפילו להוריד גרבים .ו מבקשת עזרה בצחוק .עוד דברים שכרגע לא עולים במחשבתי .אז חברים בהצלחה לכולם .ביי .רק הפחד של הילד שרואה אותך איך משתנים וההורה מסוגל לעשות פחות דברים מלפני כן .לפני כמה חודשים הבן שלי הקטו ראה שהיה לי קשה לעשות משהו אני אפילו זוכרת מה זה היה .אז הוא אמר לי אמא מה קורה אני רוצה שתחי הרבה שנים ותצלחי לשחק עם הילדים שלי י אמא אני אוהב אותך .כיום הילדים נחשפים לתקשורת והם דואגים ל י זה מאוד מתסכל .ביי ובהצלחה לכולם .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ל - מ
לילוש20/05/2013אנחנו פה איתך, אחד בשביל השני כדי לעזור לתהליך קשה וארוך אך החרכי. אני לא הצלחתי להתכופף לנעול נעליים וקניתי אותם מידה יוךר גדולה כי בגדים ונעליים כל הזמן הפריעו לי. יש לי עוד דרך ארוכה אבל הניתוח אכן מציל חיים. בהצלחה - לפחד זה טבעי אבל לא צריך להיכנע לפחד הזה לכי קדימה עם האמונה שאת מתחילה חיים חדשים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)