שלום לכולם

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• שלום לכולם
    מ
    19/05/2013

להשמנה ישנם מחלות נלוות כמו סכרת יתר לחץ דם טרשת עורקים .הפרעות בשינה וכו. אני לפני ניתוח ומפחדת גם מהתגובה שלך אבל אני יודעת שאני חייבת עזרה קשה לי ללכת אני מתנשפת עד שאני מגיעה לתחנת האוטובוס .דבר פשוט אפילו להוריד גרבים .ו מבקשת עזרה בצחוק .עוד דברים שכרגע לא עולים במחשבתי .אז חברים בהצלחה לכולם .ביי .רק הפחד של הילד שרואה אותך איך משתנים וההורה מסוגל לעשות פחות דברים מלפני כן .לפני כמה חודשים הבן שלי הקטו ראה שהיה לי קשה לעשות משהו אני אפילו זוכרת מה זה היה .אז הוא אמר לי אמא מה קורה אני רוצה שתחי הרבה שנים ותצלחי לשחק עם הילדים שלי י אמא אני אוהב אותך .כיום הילדים נחשפים לתקשורת והם דואגים ל י זה מאוד מתסכל .ביי ובהצלחה לכולם .

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום לכולם

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ל - מ

לילוש
    20/05/2013

אנחנו פה איתך, אחד בשביל השני כדי לעזור לתהליך קשה וארוך אך החרכי. אני לא הצלחתי להתכופף לנעול נעליים וקניתי אותם מידה יוךר גדולה כי בגדים ונעליים כל הזמן הפריעו לי. יש לי עוד דרך ארוכה אבל הניתוח אכן מציל חיים. בהצלחה - לפחד זה טבעי אבל לא צריך להיכנע לפחד הזה לכי קדימה עם האמונה שאת מתחילה חיים חדשים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו