מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- התהליך לניתוחשני20/05/2013
שלום לכולם,
הייתי אצל רופאת המשפחה והיא נתנה לי המון הפניות לבדיקות וכמו כן גם לדיאטנית ברמת אביב או רמת גן,ואמרה לי שדבר ראשון זה דרכה לאחר מכן זה עובר לרופאים ורק אז מתחילים את הבדיקות,השאלה שלי היא מתי ואיך קובעים תור לוועדה?
האם אני יכולה לעשות זאת בתחילת התהליך עוד לפני סדרת הבדיקות כולל הדיאטנית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר באיזה קופת חולים את?
לילוש21/05/2013באופן עקרוני את צריכה לעשות את הדברים במקביל כי הכל לוקח זמן. אחרת, יבקשו שתחזרי על הבדיקות (אם עברה יותר מחצי שנה) איפה את עושה את התהליך - ובאיזה קו"ח ? אני מתל-אביב, קופת חולים מכבי אז אם יש שאלות, אשמח לעזור. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי לילוש
שני22/05/2013אני די מבולבלת לגביי כל התהליך ולא יודעת סדר דברים..
אני בקופת חולים מכבי,אני אמורה לבחור בית חולים כבר עכשיו וישר לקבוע תור לוועדה ותוך כדי לעשות את כל הבדיקות?..
ועוד שאלה לגביי ה BMI שלי כרגע הוא 39.4 ללא מחלות נלוות,אם הוא יהיה 40 יותר טוב בשביל לעבור וועדה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתהליך
לילוש24/05/2013במכבי ברמת אביב ג נפתחה מחלקה שמטפלת בכל התהליך - זה היה אחרי שאני עשיתי הכל בעצמי. תפני אליהם, הם ידריכו אותך. אני עשיתי בדיקות ובמקביל פניתי לאיכילוב. אם יש שאלות נוספות, אשמח לשתף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לילוש!
יעל22/05/2013גם אני בקופת חולים כללית, מאזור המרכז. בת 25.
קבלתי את כל הבדיקות הדרושות מרופא משפחה, וכבר קבעתי תור לאולטרסאונד ורנטגן ואקו לב.
אין באפשרותי לעבור את הניתוח באופן פרטי מבחינה כלכלית אז חשבתי לעבור אותו באיכילוב.
אני מבינה שכעת עלי להביא הפניה מהרופא לבית חולים איכילוב והם יקבעו לי את הוועדה.
ו...?
מה הלאה?
הם מקשרים ביני לבין הרופא וקובעים לי את תאריך הניתוח? אני צריכה לפנות לרופא?
אני צריכה לקבוע תור לדיאטנית של בית החולים?
אני לא מצליחה להבין מהאינטרנט מההפרוצדורה ומהמענה האנושי של מכבי קל וחומר שלא. וזה צתסכל.
אשמח אם תוכלי לומר לי מה הצעדים שעלי לנקוט שלב שלב.
כמו,כ אשמח לדעת כמה זמן בערך מקובל שמחכים לוועדה ולניתוח.
תודה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליעל
לילוש24/05/2013אני במכבי - אולי הכלליים שונים בכללית. תפני לאיכילוב - אורלי קוראים למזכירה והיא מאוד יעילה - ומזמנים אותך לפגישה עם מנתח. משם זה מתגלגל. התהליך לוקח כמה חודשים - גם תלוי בלחץ על המחלקה. מקווה שעזרתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלילוש המקסימה!
יעל24/05/2013אין לי מושג איך אבל כנראה בתיקון אוטומטי של האייפון נהיה בטעות כללית.
אני כמוך במכבי :))
אז מיד כשיש לי תור לוועדה אני מתקשרת לאורלי ומבקשת שתקבע לי תור עם המנתח?
כל מה שתוכלי להסביר לי מה עלי לעשות ימה הצעדים אני אודה לך מאד!
כל כך רוצה לעבור את זה. ומצד שני כל כך כל כך מבולבלת.
ושוב תודה וכל הכבוד!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתחלה
לילוש25/05/2013ברמת אביב ג יש במכבי מחלקה לטיפול בתהליך. היא נפתחה אחרי שעשיתי את התהליך, אז אני לא נעזרתי בהם אבל כדאי להתקשר ולהיפגש עם האחראית. התהליך שלי היה:
1. בדיקות כלליות + המלצת רופא משפחה + המלצת דיאטנית
2. ועדה באסותא רמת החייל
3. תור באיכילוב
4. השלמת בדיקות
5. ניתוח
אשמח לעזור . בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי יעל
שני25/05/2013אני בדיוק כמוך בתחילת התהליך,וגם לי רופאת המשפחה המליצה על המרפאה ברמת אביב,ונתנה לי הפניות לכל הבדיקות,גם אני הייתי מאוד מבולבלת,לא הצלחתי להבין שום דבר מהתהליך,איך למה ומתי...מה שאני עשיתי לאחר בירור מקיף זה הדבר הבא,קודם כל החלטתי איפה אני רוצה להיות מנותחת,צלצלתי וקבעתי תור לוועדה,תוך כדי בזמן שיש לי קבעתי תורים להכל,שבוע הבא אני מסיימת את הבדיקות ויש לי תור לוועדה ב17.6 שזה ממש לא רחוק,אם את צריכה שאלה,עצה או סתם אוזן קשבת של מישהי שעוברת את אותו התהליך בדיוק כמוך,אני פה :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה שני!
יעל26/05/2013אשמח מאד לשמוע ממך פרטים.
הייתי אצל רופא שנתן לי הפניה לכל הבדיקות! כשביקשתי הפנייה לניתוח אמר לי שיתן את זה אחרי הבדיקות. בינתיים החלטתי על איכילוב, התקשרתי לקבוע תור לוועדה הם ענו לי שלא מוכנים לקבוע בלי הפניה מהרופא לניתוח :(
תור לכל הבדיקות יש לי למחר, וליום שני הבא ואז אני מסיימת את הבדיקות.
הרופא שלי מקבל שוב מחר ואז אלך להוציא ממנו הפנייה.
מה כעת עלי לעזות? מחר אחרי שיהיה לי את ההפניה אשלח אותה לאיכילוב על מנת שיקבעו לי תור לוועדה..
ואז מה?
מי קובע לי תור לניתוח ומפגש עם הרופא באיכילוב? איפה קובעים תור זה?
אגב, איפה את הולכת לעבור את זה?
אשמח לשמוע!
דבר נוסף, איפה יש בית חולים ציבורי במרכז שבו יש את התור הכי מהיר לניתוח וועדה?
תודה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז ככה...
שני29/05/2013אני עושה את הניתוח באסותא,באופו פרטי,לגביי בית חולים ציבורי,ברגע שתהיה לך הפניה תקבעי תור לוועדה לאחר הוועדה יקבעו לך תור לניתוח,ההמתנה בבתי חולים ציבוריים היא לא קצרה אז תהיי מוכנה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)