מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- עצירה במשקל דחוף!!שרלין22/05/2013
היי חברים בחודש נובמבר האחרון נותחתי אצל אבינוח השלתי ממשקלי 26.8 קילו לאחר 4 חודשים
אני עם הטבעת השוודית אני סגורה 9 אוכל לא עובר לי כלום אני מקיאה הכל חוץ מבמבה
וכן אני מכורה לבמבה משתדלת להפחית אבל יש ימים שחוץ משקית במבה אני לא אוכלת כלום
כבר 4 חודשים שנעצרתי לא מורידה גרם אני 1.78 בגובה ושוקלת כרגע 92 קילו
לא עושה שום פעילות גופנית כיוון שאני עובדת פיזית בעבודה ואין לי כוח לעשות ספורט
השאלה שלי אליכם היא
האם גם אצלכם נוצרה עצירה של 4 חודשים על אותו משקל
האם זה דבר נדיר.? או רגיל מה אפשר לעשות
חשוב לי לציין שאני לא יכולה להדק את הטבעת יותר כיוון שהייתי סגורה 10 נחנקתי והקאתי הכל אפילו מים
אבל בסגירה של 9 אני מרגישה יותר טוב
בבקשה תייעצו לי אני מיואשת (אני לפני חתונה וחייבת להרזות )
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רובנו אחרי שרוול או מעקף לכן אין תג
ליאתול22/05/2013תגובה תמתיני בסבלנות ויענו לך.
אני אחרי שרוול וחושבת שזה ממש לא תקין לחיות על במבה.....
אבל יש חכמים ממני שיענו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
שרלין22/05/2013אני יודעת שזה לא תקין אבל זה הדבר היחיד שעובר אני מקיאה הכל
יותר להוט לי לדעת האם העצירה נורמלית ואם יש דרך להתגבר עליה....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום שרלין יקרה!
אני22/05/2013אני מעוקפת ורובנו מעוקפים או משורוולים.אבל בכל זאת,לא משנה איזה ניתוח עשית - עצירות יש ועוד יכולים להיות!זה בסדר...את כמו כולם....תמשיכי בדיאטה +תתחילי לפחות קצת הליכות..אחרת המשקל לא יזוז. לגבי הטבעת - תתייעצי עם המנתח שלך. מזל טוב לחתונה יקירתי!!!שיהיה לך המון מזל בחיים ובריאות! חיבוק חם,אנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי אנה
שרלין23/05/2013קודם כל תודה על הברכות המחממות :)
שנית לגבי מה להתייעץ עם המנתח
לגבי ההליכות אני כל היום מתרוצצת בעבודה 9 שעות כל יום
ככה שבקושי יש לי כוח ללכת שאני מגיעה הבית
השאלה שלי יותר נכון היא האם אחרי העצירה תהיה ירידה דרסטית או שבטפטוף קילו שניים
העיקר שירדו כי כל פעם שאני עולה על המשקל אני מתאכזבת מחדש
וכבר מאבדת את הכוח להתמיד עם הדיאטה
שרלין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעצירה במשקל דחוף!! - תגובה
הילה כהן28/05/2013שרלין שלום
פעמים רבות נראה עצירה בשל צריכה קלורית נמוכה מדי שגורמת לגוף מצוקה ומעבר למצב התגוננות = עצירת הירידה .
האכילה שלך היום כפי שתארת מזיקה לגוף שלך!!!
אני מציעה לך לגשת לדיאטנית בריאטרית להערכה ולחשוב האם כדאי לפתוח קצת את הטבעת כדי שתוכלי לאכול כמויות קטנות של אוכל מזין ולא במבה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)