מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- אחרי-32 קג פחותאולגה23/05/2013

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר את סוף הדרך מאמי! אין מילים.
אני23/05/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה13 k"f to gooooo
אולגה24/05/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחרי-32 קג פחות - תגובה
פרופ` אחמד מחג`נה27/05/2013כל הכבוד.
מתי את באה אלי לביקורת ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופ' מחג'נה
אולגה28/05/2013האם אני חייבת לבור לביקורת? אני ממש רוצה אבל מכבי לא נותנים לי התחייבוץ כי הם פתחו מרכז להשמנה חולנית וביקורת בחיפה ליד קניון חיפה נדמה לי ובגלל זה לא מוכנים לתת לי התחייבות לרמב"ם אלייך....איין לי כבר מושג מה לעשות..=((
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאולגה ...את נראית פצצה !!!
ניסים29/05/2013כמה זמן את אחרי הניתוח ?
ובקשה קטנה לי אלייך ...
תני לנו בקצרה סדר יום שלך וומה את אוכלת ,אשמח ללמוד ממך ...
אני חמישה חודשים אחרי שרוול כבר חודש וחצי על אותו משקל לא זז ...
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלניסים היקר
אולגה30/05/2013אני 7 חודשים אחרי ניתוח ...כל אחד והקצב שלו ממי
גם אצלי המשקל עכשיו עצר...כשהוא עוצר לשתןת המוווווון מייים בכוח!!!
לאכול ירקות רק טריים סלט או חתוכים להימנע נאגוזים אבוקדו רק לחם קל או אם רגיל
אז מיני פיתה גיליתי שזה סבבה וחצי מהקלוריות...לא לשתות שוקו!!! לא גזים!!! לא בירה
ןלא ודקה היא מאוווד משמינה!!!
גבינה אני כן אוכלת צהובה ולא 5% פשוט פרוסה ביום כי אני ממממש אוהבת
אם פסטרמה אז בדבש או פרגיות של טירת צבי היא הכי טעימההה ו 2%..
אם תפןח אדמה אז 1 ליום באורחה או אפוי או מבושל ממממש לא לטגן כלוםםםם
אם יש שאלוץ אני פה)))* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לאולגה לכל הוותיקים ולהילה
לילוש01/06/2013תודה לשניכם על המידע. כל טיפ עוזר. לי יש ביעיה עם אכילת לילה, מול הטלויזיה שבאה לי להתפרק אחרי העצבים של כל היום. יש למשהו טיפ מה ניתן לעשות להתגבר על זה? יום שלי נמשך לפעמים עד 9 בערב, אז אני לא מסוגלת ללכת לשון מיד. אשמח לתגובות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפ שלי
אולגה01/06/2013אני ממליצה לאכול פעם אחרונה 4 שעות מינימום לפני השיינה...ומשו קליל
לא פרי אולי..יוגורט אני לוקחת לחם קל+עגבניית שרי+כפית מיונז לייט של Heynz
ופרוסת גבינה ושצה בתנור יוצא סוףףף)))* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
לילוש02/06/2013רשמתי את הטיפ - את לא נעשת רעבה בארבע שעות? אם כן, איך את מתגברת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלניסים
אולגה05/06/2013פרופ' מחג'נה צודק הניתוח שלי הוא ממש לא כמו שרוול אני ממליצה לך להתייעץ עם הדיאטנית))
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאולגה ...את נראית פצצה !!! - תגובה
פרופ` אחמד מחג`נה05/06/2013לום לכולם
צריך לזכור שאולגה עברה ניתוח מעקף תריסריון. ההתנהלות והאוכל אינו דומה לזה של שרוול או ניתוח אחר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהSHAPOOO - תגובה
שולה זק04/06/2013אולגה...זה אני אילמת...נעלמו ונעתקו מגרוני כל המילים.
תזרקי תמונה של פעם שנראה את השינוי הדרסטי.
בהצלחה בהמשך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשולה זו היחידה שיש-לפני
אולגה05/06/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוזה כבר אחרי-בתהליך
אולגה05/06/2013
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבתהליך-77 ק"ג
אולגה05/06/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשול- לפני 119 ק"ג
אולגה05/06/2013
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמיד זכרתי - תגובה
שולה זק05/06/2013בזכות הקעקוע חחחח
אבל רציתי לראות שוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)