מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- שלוםמ28/05/2013
שאלה אני ארבעה ימים אחרי ניתוח והמים אני מצליחה לשתות טוב .ומעדן אני אוכלת כמעט גביע שלם בהתחלה היה עובר לאט לאט ועכשו יותר טוב .שאלה האם גם למישהו היה בהתחלה פחדים שמא אני לא אצליח לרדת במשקל .אשמח לטיפים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני המומה...
ליאתול28/05/2013אני ארבעה ימים אחרי ניתוח אכלתי כלום!!!!!!
מעדן שלם הצלחתי לאכול רק אחרי כ - 10 חודשים!!!!
את במעקב דיאטנית או מישהוא מכוון שמבין בניתוחים האלו???
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אתה הצלחת להמם אותי
ליאתול29/05/2013אני יודעת שזה שונה מאחד לשני אבל זה ממש חדש לי.
כדי שתמשיכו לרדת במשקל חשוב שתנסו להוסיף קצת פעילות ספורטיבית......
ברגע שהגוף מפתח שרירים אז הגוף אוטומטית שורף יותר קלוריות גם במנוחה.
מחזיקה לכם אצבעות.... ליאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההייי מ
אורית30/05/2013אני ארבעה חודשים אחריי קודם בהצלחה אז קודם כן קשה לשתות מים אבל יכולה לשלב מיץ תפוחים דייאט אבל לסיים מעדן כמעט שלם מה ביום אחד או כמה ימים כי לי בהתחלה מעדן אחד לקח לי כמעט 4 ימים לסיים כל אחד לוקח את זה אחרת העם בבית חולים הצלחת לשתות יותר מ8 כוסות עם בוקשי את שותה הרופא המנתח שלך צריך לעקוב אחריי זה אותי לא שיחררו כי לא שתיתי מספיק אמרו לי עד שאת לא שותה 8 כוסות את לא יוצאת מפה אז תרחכי את עצמך לשתות תשלבי בין תה למים ומיץ תפוחים דייט בהצלחה מפה ואילך בטח הדיאטנית כבר תדריך אותך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)