טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
הילה שלום .אני לאחר ניתוח שרוול היום יום 7 השאלה שלי היא האם מותר לסיים כוס נס קפה 1.בארוחות אני אוכלת חצי גביע גיל והיה פעמים שאכלתי יותר מחצי .האם אני עושה נכון לפעמים חושבת שמא אני לא עושה נכון .
ליצירת קשר עם מנהל הפורום: ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
רצוי ומומלץ לשתות כמה שחותר, בלגימות קטנות והפסקות. זה בסדר לשתות כוס קפה. ממליצה להיות במעקב דיאטנית ולקבל ממנה תפריט והנחיות. ניתן להכנס למדור שאלות נפוצות ושם למצוא תפריטים והמלצות של הילה. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
הכמויות משתנות מנוזל לאוכל רך כמו לבן ולכן סביר שקפה תצליחי לשתות יותר. חשוב לדעת שבמיוחד בשלבים הראשונים יש שיפור בכמות מיום ליום בשל ירידת הבצקת בקיבה וכן קיימים שינויים באותו אדם בארוחות שונות ולכן העצה הכי טובה שאוכל לתת לך היא הקשבה לגוף בהצלחה