מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- ערוץ 10 כתבה מרגשת 31.5 יום שישימ05/06/2013
הי לכולם
הייתה כתבה מרגשת על ניתוח בריאטרי בערוץ 10
אני קיבלתי אישור לניתוח - אך הכתבה מלחיצה עברה טבעת ושרוול והגיע למעקף
אשמח לשמוע תגובות בנושא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר את בדרך הנכונה - תגובה
שולה זק05/06/2013חשוב מאוד להתיעץ עם המנתח ולשטוח לפניו את הרגלי האכילה, הפרעות האכילה, אורח חיים, היסטוריה רפואית ועל פי נתונים אלו להתאים את הניתוח הכי אפקטיבי. דוגמא - מי שאכלן מתוק כפייתי רק ניתוח מעקף קיבה או תריסריון יתאים. שרוול או טבעת זה כמו כוסות רוח למת.
כמו כן צריך להבין ולהפנים - ניתוח זה לא הוקוס פוקוס - נכנסים שמנים ויוצאים רזים. בשביל לרזות צריך לעבוד. להיות במעקב דיאטנית, לשנות הרגלי אכילה ולשלב פעילות גופנית. הניתוח הוא כלי שניתן לנו על מנת לעזור להרפא מהמחלה בה אנו חולים - אכילה בלתי מבוקרת.
אני כבר 12 שנים אחרי. עם מעל 70 קילו פחות. נהנית מהאוכל ומהחיים הטובים.
אני משוכנעת שבחרת בדרך הנכונה - ניתוח זה הפתרון שיש היום לרפואה לתופעת ההשמנה החולנית.
אנחנו פה לעזור לחזק ולעודד. הנך מוזמנת בכל עת ליצור קשר.
ממליצה להכנס למדור שאלות נפוצות. מאגר מידע בלתי נדלה.
ב ה צ ל ח ה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)