הי אני חדשה בפורום

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• הי אני חדשה בפורום
    אילה
    09/06/2013

שלום לכולם יש לי תאריך לניתוח בעוד פחות מחודשיים וחטפתי פתאם פחד נוראי של התלבטות אם לבטל את הניתוח
    אני גם אשמח לעידוד וגם לדעת בערך כמה זמן לוקח עד שחוזרים לתפקד בצורה נורמלית פחות או יותר תודה

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הי אני חדשה בפורום

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לאילה

אולגה
    09/06/2013

אל תוותרי אם הגעת עד הלום....לי הניתוח נתן חיים חדשים
    זה שווה את זה!!! אף אחד לא אמר שיהיה קל!! אני 32 ק"ג פחות לאחר מעקף תריסריון תאמיני לי זה אח הניתוחים הקשים את חייבת את זה לעצמך!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ברוכה הבאה - תגובה

שולה זק
    09/06/2013

טבעי שנכנסים למחשבות, פחד, התלבטות. אנושי ביותר.
    אנחנו כאן - לחזק, לעודד, להסביר וללוות.
    אני ממליצה להכנס למדור שאלות נפוצות. איילה - זה מאגר מידע בלתי נדלה. תקבלי שם כמעט, את מלוא האינפומציה.
    את מוזמנת להתקשר אלי בכל עת.
    שבוע טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ברוכה הבאה

לילוש
    09/06/2013

תמיד קשה שעומדים בפני הבלתי נודע. תתעודדי - את לא לבד. אנחנו פה כדי שיהיה מקום לשאלות ומחשבות. אם הגעת לתאריך הניתוח - אל תוותרי - זה עניין של בריאות!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו