שאלה לפרופ' מחג'נה

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• שאלה לפרופ' מחג'נה
    יעקב בלאיש
    11/06/2013

שלום רב ובוקר טוב פרופ',
    אתמול הייתי ברמב"ם לכמה שעות, להרצאות בנושא הניתוחים לקיצור קיבה, הייתי בפגישה איתך, עם הדיאטנית, עם העובדת הסוציאלית ועם האנדקרינולגית. ממה שהבנתי אתמול זה שאתמול התחלתי את כל התהליך עצמו, שצריך לבצע בדיקות וכו', ונאמר לי שם ע"י שרון הפקידה שרק בעוד חצי שנה אני אוכל להתקשר להתעניין לגבי תור לניתוח, יש לי שתי שאלות אליך פרופ',
    האחת, אתה אמרת לי שצריך לקבוע תור למרדים בכיר ברמב"ם, לפקסס תוצאות של קורטיזול בשתן ושצריך להתחיל דיאטה להורדת 10% ממשקל הגוף עוד לפני הניתוח,
    לגבי בדיקת השתן אני אבדוק עם רופאת המשפחה, במידה ויש לי את הבדיקה הזו אני אפקסס אותה אליכם במידה ולא אני אבצע אותה, לגבי המרדיםהשאלה שלי היא, האם לקבוע תור כבר עכשיו או שלחכות עם זה היות שנאמר לי שרק בעוד חצי שנה אני אוכל להתעניין לגבי תור לניתוח?
    השניה, היות ואני כבר ביצעתי את כל הבדיקות שצריך לבצע לפני הניתוח, השאלה שלי פרופ' היא, מה ניתן לעשות כדי לזרז הליכים לקביעת תור לניתוח, הרבה לפני החצי שנה?

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לפרופ' מחג'נה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עד שפרו' מחג'נה יענה- תגובה

שולה זק
    11/06/2013

באיזה קופה אתה חבר ואיזה סוג ביטוח יש לך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• משהו לא ברור- תגובה

שולה זק
    11/06/2013

חבל שלא שוחחנו קודם. כי יכולת ללכת לפרופ' מחג'נה להתיעצות ולקבל החזר 80 אחוז מעלת הביקור.
    מוזר לי שלא ניתן לשלם בכרטיס אשראי כדבריך. זכור לי שחברה שלי לפני 4 נים שלמה 15000 שכרטיס אשראי.הייתי ממליצה לך לברר שוב. אם איני טועה העלות נעה בין 1500 ל 3000 ש"ח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שהו לא ברור- תגובה

שולה זק
    11/06/2013

חבל שלא שוחחנו קודם. כי יכולת ללכת לפרופ' מחג'נה להתיעצות ולקבל החזר 80 אחוז מעלת הביקור.
    מוזר לי שלא ניתן לשלם בכרטיס אשראי כדבריך. זכור לי שחברה שלי לפני 4 נים שלמה 15000 שכרטיס אשראי.הייתי ממליצה לך לברר שוב. אם איני טועה העלות נעה בין 1500 ל 3000 ש"ח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה לפרופ' מחג'נה - תגובה

פרופ` אחמד מחג`נה
    14/06/2013

שלום יעקב,
    לגבי המרדים תוכל לקבוע תור אליו מעכשיו" לא בלחץ".
    לגבי התורים ברמב"ם - זו קצת בעיה. אנחנו מנתחים לפחות 15 חולים בריאטרים בשבוע ולמרות זואת התורים הם ארוכים. במצבך אני מבקש שתרד במשקל כ 10% (הסברתי לך למה) ושזה יקרה דבר עם שרון ונבדוק מה אפשר לעשות
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו