מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- בחששותליאת זנדני12/06/2013
שלום!
בחודש הבא 30.7.13 אני מיועדת לניתוח מעקף קיבה בבית החולים קפלן אצל ד"ר ספוז'ניקוב.
רציתי לדעת האם יש המלצות כלשהן על הרופא?
אני מחכה לניתוח כבר מעל 7 חודשים. בתחילה התעניינתי בניתוח דרך המושלם בבית חולים פרטי.אך לבסוף התפשרתי על ניתוח דרך הקופה .
עכשיו אני בחששות כיוון שהרופא הנ"ל עובד בקפלן שנתיים בתחום מעקף הקיבה,ולא ידוע לי על ניסיון נוסף שלו בתחום.ורוצה לבדוק שוב את האופציה להינתח במדיקל סנטר דרך המושלם/פלטינום.
מה ההמלצות שלך?והאם יש מידע על ד"ר ספוזנקוב?
תודה ,מחכה לתשובה מהירה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נ.ב
ליאת זנדני12/06/2013אשמח לתגובה מפרופ' אחמד וגם מאנשי הפורום. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת בידיים טובו - תגובה
שולה זק12/06/2013דר' ספוזניקוב הוא כירורג מומחה בתחום. עובד בבית חולים ציבורי ופרטי כאחד.
בקפלן יש מראה רב תחומית המלווה את המטופל גם אחרי הניתוח.
אנחנו כאן לחזק ולעודד ונשמח לענות על כל שאלותיך.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לי רק דברים טובים לומר עליו.
מורין12/06/2013תצרפי אותי כחברה בפייסבוק ואשלח לך הצטרפות לקבוצה שלי שהיא למעוקפים בלבד. יש שם עוד כמה מנותחים שלו ותוכלי לחלוק חוויות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמורין
ליאת זנדני12/06/2013היי. מה השם המלא שלך?כדי שאמצא אותך בפייסבוק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
ליאת זנדני12/06/2013תודה ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלליאת
מורין13/06/2013מופיעה מורין סיטבון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)