מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- אודה על מידע והכוונהיעל12/06/2013
היי, אז ככה,
אני יעל, כאמור מעוניינת לעבור כמה שיותר מהר את הניתוח.
התכנון הוא על בית חולים רמבם (למרות שאני מהמרכז) אצל ד"ר עסליה.
יום חמישי הבא יש לי וועדה במכבי.
חמישי אחר כך יש לי תור לד"ר עסליה במרפאתו הפרטית. (תור פרטי עם החזר מהקופה)
מה הלאה?
הוא קובע לי תור לניתוח ברמבם?
אני זאת שקובעת? (אם כן, איך?)
במידה והייתי אצלו פרטי קודם, אני גם חייבת לעבור את היום הדרכה בנושא שיש ברמבם (הוא רק בעוד חודשיים)
אשמח מאד לקבל מידע ממי שמכיר את התחום. אני מאבדת ידי ורגלי (
תודה לכולם!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אודה על מידע והכוונה - תגובה
שולה זק12/06/2013יעל שלום
תראי יש שני ערוצים לעבור את הניתוח - אחרי קבלת אישור הקופה כמובן, שאת עומדת בקריטריונים.
* בית חולים ציבורי (רמבם)
* מרכז רפואי פרטי (אסותא, אלישע, מדיקל סנטר).
המנתחים עובדים בשני הערוצים.
בדרך כלל התורים בערוץ של המרכז הפרטי - יותר קצרים. שם חלה השתתפות עצמית. גובה ההשתתפות משתנה ממרכז למרכז ותלויה גם בסוג הביטוח.
בבית חולים ציבורי - אין עלות כספית.
אחרי הבדיקו, הועדה ופגישה עם המנתח - את מקבלת תור לניתוח.
אם בחרת ברמבם - תקבלי את התור בדואר דרך זימון תורים (יכול לקחת גם 8 חודשים).
אם במרכז רפואי פרטי את מקבלת את התור במקום, בדרך כלל, וזה מתבצע תוך חודש ימים.
מקווה שעזרתי במעט.
אשמח לעזור בהמשך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
יעל12/06/2013אני במכבי עם ביטוח הכי גבוה שיש (מגן זהב, מכבי שלי)
אך עדיין לא יכולה להרשות לעצמי פרטי.
לגבי הציבורי, את אומרת שאני אקבל את התור בדואר דרך זימון תורים,
מי ונה לזימון תורים? הרופא? אני?
איך אני פונה? ומה אני אומרת? אני צריכה תור לניתוח? אני לא מצליחה להבין מה הפרוצדורה מרגע זה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמרפאת חוץ - תגובה
שולה זק12/06/2013אם את הוכת לרופא במרפאת חוץ בבית החולים. הם מעבירים את התיק ומזמינים לך תור אותו את מקבלת במכתב בדואר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה!!!
יעל12/06/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)