הכוונהשש

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• הכוונהשש
    מראם
    12/06/2013

שלום לכולם, אני פשוט קראתי המון על הנושא הזה ונכנסתי לפורום וקראתי תגובות ומקרים שקרו לכל מני אנשים, מרוד נסיתי לעשות דייאטה בדרכים שונות אך ללא הצלחה לכן, קיבלתי החלטה לגבי נושא הניתוח. . אני קצת מתקשה לשכנע את המשפחה במיוחד את אבא שעובד אח מוסמך בבית חולים כרמל (כנרא שהוא חושש כי לא ראה מעט סיבוכים..) וגם לגבי בעלי כי יש לנו ילדים והוא חושש לחיי..
    אז הייתי מאוד רוצה מי שידריך אותי איך אבצע את כל התהליך למי לגשת?? האם אני צריכה להגיע לבית החוחולים כדי להתייעץ עם רופא בכיר?? דרך אגב אני שייכת לקופת חולים כללית, תדריכו אותי בבקשה אין לי שמץ של מושג מה התהליך

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הכוונהשש

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קריטריונים - תגובה

שולה זק
    12/06/2013

לפני שאת מתחילה בתהליך חשוב לדעת אם את עומדת בקריטריונים לניתוח. מה ה- BMI (מסת הגוף)שלך? אם אינך יודעת - כתבי את הגובה שלך והמשקל שלך ונחשב לך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קרטריונים - תגובה

שולה זק
    12/06/2013

ה_ BMI שלך נע בין 36-37 ואינך עומדת בקריוטריונים לניתוח.
    את הקריטריונים קבע אירגון הבריאות העולמי והם:
    BMI 35-40 עם מחלות רקע נילוות כמו סוכרת, לחץ דם גבוה, כולסטרול, דום נשימה בשינה.
    BMI 40 ומעלה - כל אחג זכאי.
    בהנחיית משרד הבריאות הקופות פועלות על פי הקריטריונים שנקבעו ור למי שעומד בהם - הם נותנים אישור והתחייבות לניתוח.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לשולה..

מראם
    12/06/2013

אני מזמן לא שקלתי אני חושבת שאולי אני שוקלת מעבר....
    ובכלל אם אגיע לקרטריונים.. מה עושים? ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לשולה.. - תגובה

שולה זק
    12/06/2013

פונים לרופא המשפחה ומבקשים הפניה למנתח בתחום קיצורי קיבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו