שאלה להלה ולחברי הפורום

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• שאלה להלה ולחברי הפורום
    מ
    16/06/2013

אני לאחר ניתוח שרוול 21 יום .ביום שישי אכלתי דג מפורר עיי מזלג ועבר לי טוב הרגשתי טוב למחרת אכלתי חתיכת דג קטנה .מתובלנת לאחר מכן הרגשתי לא טוב סליחה על התיאור אבל היו לי בחילות ויצא לי רוק מהפה .אפ אפשר להסביר לי את התופעה .ואם זה מסוכן והאם זה קרה למשיהו מחברי הפורום.אשמח שמיהו יכתוב על כך תודה

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה להלה ולחברי הפורום

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עונה

מורין
    16/06/2013

התופעה שאת מתארת שכיחה, את בעצם יורקת סוג של ליחה\ קצף מאחר והאוכל שקע לתחתית הקיבה ואילו הנוזלים צפו.
    כמה דברים, ראשית את יכולה לנסות אוכל פחות מתובל,
    שנית הכמויות, שימי לב שאת אוכלת באיטיות ולשובע והשתדלי להפריד נוזלים ומוצקים על פי ההנחיות.
    בהצלחה כמובן בהמשך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עד שהילה תענה - תגובה

שולה זק
    16/06/2013

שלושה שבועות אחרי ניתוח אפשר לאכול אך רצוי להימנע ותבלוןלפחות בשישה שהועות הראדונים. הכל עוד בצקתי ונפוח ורגיש.
    תעייני בשאלות נפוצות. יש שם התייחסות של הילה לתבלינים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו