מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- למי שעבר ניתוח מעקף תריסריוןאולגה17/06/2013
אני 7 חודשים אחרי מעקף תריסריון שהוא לא קל בכלל אני אשמח לייעץ ולתמוך בדומים לי אני חושבת שהבנתי כבר אייך הגוף פועל תכתסט לי בפרטי!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מסכים אתך
מילר17/06/2013גם אני עברתי מעקף DS לפני 6 חודשים. בקשתי מראש שיהיה לא אגרסיבי ואיכות החיים מצוינת. ירדתי 48 ק"ג (והיד נטויה..). הערכים בבדיקות טובים. העניין הוא להקפיד על הסיסטם (תוספים, אכילת חלבונים וכו') והעסק דופק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה זה DS
אולגה18/06/2013הניתוח שעברתי נקרא-SCOPINARO
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעד כמה שידוע לי- תגובה
שולה זק18/06/2013מעקף DS זה מעקף תריסריון.
יש שני סוגי מעקף תריסריון
תחפשי במנוע חיפום מעקף DS יפתח לך דף ותיכנסי ל -
רופא מומחה לניתוחי לפרסקופיה בצפון, כירוגיה כללית בצפון, כירוגיה ... - ד"ר מטר
ושם תמצאי את מלוא האינפורמציה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה שם אחר לאותו ניתוח
מילר18/06/2013עשינו את אותו הניתוח, אצל מנתחים שונים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
אולגה21/06/2013האם תוכל להגיד לי מה משקל ההתחלה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא ממש שלד..
מילר25/06/2013שקלתי 163ק"ג ערב הניתוח והיום 6 חודשים אחרי 114 ק"ג.
לפני 13 שנים עברתי ניתוח טבעת (בדומה לך כפי שהבנתי) ואז שקלתי 185 ק"ג לפני הניתוח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאכן
אולגה25/06/2013כן בגיל 21 עברתי ניתוח טבעת שעשה רק נזק ...
אני אחרי 7 חודשים של המעקף רזיתי כבר 33 ק"ג קצת תקועה
אתה הורדת המוןןן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסבלנות
מילר26/06/2013שורש המילה סבלנות הוא ס.ב.ל, סובלים כאשר מגלים סבלנות. התחלתי ממשקל גבוהה יותר, הירידה אצל גברים מהירה יותר. צריך להקפיד על הכללים ולחכות. גם אצלי זה נתקע לעיתים לשבועיים ואז יורד בבום. לאט ובטוח טוב ממהר ועם צרות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמי שעבר ניתוח מעקף תריסריון - תגובה
פרופ` אחמד מחג`נה26/06/2013שלום אולגה.
לציבור הרחב. ניתוח מעקף תריסריון או סקופינרו מבוצע מזה הרבה שנים באירופה ובעולם. אצלנו מרכזים בודדים מבצעים אותו בניהם אנחנו, רמב"ם, ועוד. בניתוח חותכים את הקיבה דיסטלית ומשאירים קיבה בנפח של 350-500 מ"ל (בשרוול למשל משאירים 60-110 מ"ל). מחברים את הקיבה הפרוקסמלית למעי דק אשר מחברים אותו דיסטלית למעי הדק שבא מהקיבה דיסטלית, תריסריון ומעי דק. המרחק מהחיבור למעי הגס הינו 50 ס"מ וזה החלק שבו המזון נספג. כך שהמנותח יכול לאכול כמויות גדולות של אוכל אשר לא נספג. המנותחים יורדים כ 80-90% מעודף משקל שלהם. תופעות לואי יכולות להיות יציאות מרובות כ 6 ליום שניתן להתגבר עליהם ובאחוזים נמוכים יכול להיות מצב של תת ספיגה ועל כן המנותחים צריכים להיות במעקב צמוד ולקחת תוספים לכל החיים.
(60 שניות על ניתוח מעקף תריסריון)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לפרופ'מחג'נה
אולגה26/06/2013תודה לפרופ' מחג'נה המקסים!!!
יש לי שאלה או לשולה או לפרופ'
האם לאחר מעקף תריסריון עדיין חשוב לאכול פירות ובמיוחד ירקות למרות שכלום לא נספג??
ואני כרגע מאוווד שומרת ז"א כמעט דיאטה לא אוכלת אחרי 6 שותה המון
אני מפחדש כשאגיע למשקל יעד איך לשמור עליו ולא לעלות??
אני משו לא ייאומן אכלתי שטויות 3 ימים עליתי 2 ק"ג אצלי הגוף מגיב בצורה קיצונית מממממש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לפרופ'מחג'נה - תגובה
שולה זק27/06/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה פרופ' מחג'נה - תגובה - תגובה
שולה זק26/06/2013העברתי את הפוסט לשאלות הנפוצות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר בבקשה תשובה לפוסט שלי
אולגה27/06/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לפרופסור מחאג'נה
אורלי22/10/2013שלום פרופסור. ברצוני לשאול אותך שאלה. לאחר ניתוח התריסריון ,כתבת בפורום, שייתכנו יציאות מרובות ורכות(6 פעמים לערך ביום)ובהמשך ההחלמה ייתכן כי המצב יתאזן.שאלתי היא זאת, אם המצב לא מתאזן ועדיין ישנן יציאות רכות ואף שלשולים אחרי הניתוח. ויש מצב ששילשולים אלה או יציאות רכות אלה חוזרות ונישנות מספר פעמים רב ביום.האם יש לכך פתרון ? אודה לך עם תענה לי אורלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעוד 5 שבועות יש לי תור למעקף תריסר
חיה יהודית23/07/2013אשמח לשמוע ממנותחי מעקף תריסריון האם אחרי ניתוח החיים סבילים מבחינת תכיפות ושליטה ביציאות ריח גוף לא נעים וכו אני בת 45 עם BMI 43
אשמח מאד לקבל אות חיים בעניין תודה רבה חיה יהודית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך גברי איתי דחוףףףףףףף
אולגה23/07/2013אני אשמח לשתףף בהכל וחחלות אותך לי אף אחד לא עזר והכל מאינטרנט חששתי נוראאאאא אני 8.5 חודשים אחרי 36 ק"ג פחות (הייתי 110 היום 73) היד עוד נטויה..
לא אומא לך שהכל קל אבל זו ההחלטה הכיייייייייייייייייייייייייייייי נכונה שלקחתי בחיי ועוד תחשבי אני אחרי כישלון של ניתוח טבעת...דברי איתי אם תרצי נדבר בטלפון מחכה לך....אולגה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה אולגה היקרה
חיה יהודית23/07/2013אשמח מאד לדבר איתך איך בבקשה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך נוח לך
אולגה23/07/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין לי את מספרך?
חיה יהודית23/07/2013תגידי לי בבקשה מתי נוח לך שאתקשר בכדי לא להפריע לך תודה רבה חיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתי שנוח
אולגה23/07/2013רק לא יודעת איפה לכתוב מספר יש לך פייסבוק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבפייסבוק
חיה יהודית23/07/2013שמי מיה יהודית בעברית תודה רבה אולגה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה אולג בפייסבוק חיה יהודית
חיה יהודית23/07/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדיאטנית הילה כהן הנהדרת
חיה יהודית30/07/2013שאלה חשובה מאד בבקשה
בני בן 22 בעוד שבוע מגיע להר הצופים לניתוח מעקף קיבה כמוכן אני בעוד חודש למעקף טריסריון שנינו בהר הצופים קבלנו ממך הדרכה מצוינת והתחלנו לפי ההוראות שנתת לנו לקחת מידי יום מולטיויטמין 1 B12 למציצה מתחת ללשון ו2 טיפות D1000 גם אברהם בני וגם אני עם כאב ראש ונידודי שינה האם יש קשר לנטילת הויטמינים לפי ההוראות? תודה רבה על תמיכתך אין לנו מושג איך ליור איתך קשר בטלפון בכדי לשאול לכן אני מנסה דרך האתר תודה חיה יהודית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהילה המקסימה
חיה יהודית31/07/2013תודה רבה על תשובתך הזריזה
אני לא מזהה מתח מיוחד שלפני הניתוח כי אברהם ואני מאד מוכנים ומחכים לניתוח מחודש דצמבר כמובן מחכים להיות אחרי ובשלום
ניגתי לרופא משפחה והוא אמר שכנראה התחלנו את התוספים בבד אחד אז הפסקנו יומיים ולוקחים בהדרגה כמה ימים את ויטמין B12 ואז להוסיף בהדרגה יש שיפור ניכר בכאבי ראש אבל תודה רבה בכל אופן
הילה היקרה האם מצאת לי אולי מנותחי מעקף טריסריון שנותחו אצל ד"ר בגלייבטר וד"ר גרינבאום הנכבדים?
האחות יהודית צרודה מאד ולא יכלה לדבר איתי אולי את תוכלי בבקשה לעזור לי
מודה לך מקרב לב מאחלת לך הרבה הצלחה בכבוד גדול חיה יהודית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחפשת
אושרית04/11/2015שלום לכולם איזה כיף שיש את הפורום הזה כמה זמן חיפשתי אני מאוד הייתי רוצה לדבר עם מישהו שעבר את המעקף תריסריון אני לפני הניתוח עם 3 ילדים קטנים ולא מצאתי עד כה מי שעשה את הניתוח בשביל לשאול את השאלות הרלונטיות אשמח עם מישהו יהיה איתי בקשר רוצה לשמוע מנסיון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקיצור קיבה
אירית29/09/2013אני בתהליך של ניתוח מעקף. ראיתי בפורום שאת אמורה לעבור ניתוח כזה. האם תוכלי לשתף אותי בהרגשתך אחרי הניתוח?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקטובר 2012 110 ק"ג
אולגה23/10/2013
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמ ה מ מ ת ח ב ל "ז !!!!!
אורלי23/10/2013ממוש, אין לך מושג כמה אני שמחה שהגבת להודעתי.אין לי ממש מושג איך להגיע אלייך בפרטי. אני לא "מנוייה" לפייסבוק ( מנוייה? ככה אומרים את זה?) אולי אפשר קצת להתכתב באימייל הפרטי? זה יש לי.
בתמונה את נראית מעלפת מדהימה חבל על הזמן!!! מאחלת לך רק טוב ושכל בעיות עודף המשקל יהיו מאחורייך תמיד!!! אמן ואמן כן יהי רצון.מקווה לשוחח איתך בהקדם בפרטי. תודה והמשך ערב נעים אורלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאולגה
אורלי22/10/2013אולגלה היי כתבת שאני יכולה לעזר בך "בפרטי" איך אני מגיע לפרטי הזה? אורלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)