אכזבה והלם - בית החולים תל השומר

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• אכזבה והלם - בית החולים תל השומר
    משה
    17/06/2013

בס"ד

שלום חברים ,
    היום ביקרתי פעם ראשונה במחלקה להשמנת יתר בתה"ש , הוזמנתי לשעה 10:20 לרופא מסוים, לאחר המתנה של כמעט 4 חודשים. בשלב הראשון הרופא הגיע בשעה 12:00 לערך , נכנסתי אליו מלא בציפיות , שאלות וגם חששות ... מיד כשנכנסתי נתקלתי ביחס קר מנוכר ובעיקר מזלזל , הייתי שם כ - 5 דקות ללא אפשרות לשאול שאלות או לנסות להבין מה נכון וטוב עבורי לקראת הניתוח . כאשר הצלחתי להשחיל שאלה , היא נענתה ב " הבא בתור בבקשה " ... לבסוף שאלתי כמה זמן יהיה עליי להמתין עד לקביעת תור לניתוח ונאמר שלפחות בעוד שנה . יצאתי בתחושות פוגעות וקשות בעקבות יחס הרופא אליי וגם מכיוון שאאלץ להמתין לפחות עוד שנה וזאת לאחר שערכתי את כול הבדיקות המקדימות לניתוח .

אשמח לתגובתכם , מה דעתכם ???

האם זו התנהלות שמקובלת בשאר בתי החולים ???

ערב טוב ורפואה שלמה לכול המנותחים

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אכזבה והלם - בית החולים תל השומר - תגובה

שולה זק
    18/06/2013

אני מצוטערת לקרוא את מה שעבר עליך. עם הרגשות ורגשות קשה להתווכח. זה בהחלט אמור להיות אחרת.
    בתל השומר יש מרפאה בריאטרית למופת, רופאים טובים, ודיאטנית מלווה. הרופאים מקצועיים ומסבירי פנים למטופל. מספקים את מלוא האינפורמציה ועונים צלשאלות. יתכן ובאותו יום הרופא היה עמוס וטרוד גם זה קורה לעיתים. גלה הבנה וסלחנות ואני בטוחה שתקבל את הטיפול הטוב ביותר
    לצערי הרב היום בבתי החולים הציבוריים ההמתנה ארוכה - לפעמים גם שנה וחצי.
    חבר איזה קופה אתה ואיזה סוג ביטוח יש לך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

משה
    18/06/2013

קופ"ח לאומית - לאומית זהב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו