מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- קבוצות תמיכהניסים19/06/2013
שלום לכולם ,אני חמישה חודשים לאחר שרוול ..
לא קיבלתי כל מידע על הצטרפות לקבוצת תמיכה כלשהיא..
הייתי מאוד רוצה ללכת ,מישהו יודע מה עלי לעשות ? איךל אני מוצא קבוצה כזו ?
איך נרשמים ,עלויות וכד' ?
באזור המרכז (ת"א גבעתיים ,פ"ת ,רמת גן )
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קבוצות תמיכה - תגובה
שולה זק19/06/2013ידוע לי שיש קבוצות באסותא רמת החיים, בתל השומר ביחידה להשמנה.
כמו כן כדאי לברר עם הקופה שלך.
ניתן גם להצטרף לקבוצות של חלי ממן, דיאטה קלאב, שומרי משקל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם יש ק.תמיכה למנותחים של ניתוחים?
אולגה23/06/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אני
לילוש20/06/2013הי ניסים. אני ארבעה חודשים אחרי הניתוח ואני גם רוצה קבוצת תמיכה - זה מאוגד מחזק. אשמח לדעת על קבוצות בת"א. איך הולך לך? אשמח אם תשתף. אני עדיין לא מצליחה לשתןת מספיק, ויש לי עוד הרבה ללמוד ולהפנים אבל אין ספק שאני הרבה יותר מודעת מה נכנס לי לפה! הורדתי כ- 23 ק"ג הדרך עוד ארוכההההההה!!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי לילוש
ניסים23/06/2013איך הולך לי ? ... בגדול בסדר ..
הורדתי כ17 ק"ג יחסית מהר .. תוך כ3 חודשים ,יש לציין שלא התחלתי מכל כך גבוהה
124 ק"ג ..
ועשיו אני די תקוע ..קילו למטה קילו למעלה ..למען האמת אני לא בדיוק
בהרגלים דיאטטים ..לכן אני רוצה לפחות בהתחלה קבוצת תמיכה שתחזק קצת ..
הניתוח מצויין ! כל המערכת השתנתה לי ,אני די שומר לא להעמיס ואפילו לא להגדיל
לכן ברגע שאני מרגיש קצת שובע אני עוצר ..לפעמים מבאס אבל התחושה הכללית עולה בעשר דרגות על האכזבה הרגעית !
לא מרים ידיים לעולם ,אני מבין לאחר קריאה בפורום שה"תקיעה " היא לגיטימית ואני נלחץ סתם .. אבל בכל אופן אני רוצה להיכנס לאיזה שהיא מסגרת שתעזור לי לפחות בשנה הראשונה .
לסיכום ,אני די מאושר מהניתוח ,והייתי חוזר עליו שוב ללא היסוס .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על השיתוף
לילוש24/06/2013אני 4 חודשים אחרי, עדיין מרגישה שיש לי הרבה ללמוד ובעיקר לתרגל איך לבחור נכון. אני גם יודעת היום מה קשה לי, עוד לא יודעת איך להתמודד עם זה לכן אני רוצה קבוצת תמיכה. אני עוד לא שותה מספיק, צריכה להזכיר לעצמי כל הזמן לשתות. וספורט גם לא עושה כפי שהיתי רוצה. אבל לומדים וגם אני חושבת שזה הדבר הכי טוב שעשיתי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה .
מ23/06/2013האם קורה לכם שיש חולשה כללית .זה קורה לי בשעות הבוקר וזה מאוד מפריע לי אולי יש למישהו טיפים איך להתגבר .אני כן לוקחת ויטמינים וגם ברזל שונאת אבל לוקחת .קורה שמפספסת .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחולשה . - תגובה
שולה זק24/06/2013לא ציינת מה זה שעות בוקר. הם מייד כשאת קמה מהמיטה? האם אחרי שאת אוכלת משהו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)