מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- המשך לכאבים שכתבתי לפניי שבועבערךאורית02/07/2013
אז ככה ההיתי אתמול בחדר מיון כי הכאבים בצד שמאל של הניתוח לא עוזבים אותי להזכירכם אני 5 חודשים אחריי אתמוןל הגעתי למיון כי הכאבים מקרינים לי לגב בצד השמאלי עשו לי בדיקות הכל נמצא תקין לא נמצא חריג עברתי סיטי צילום שהרופא בדק אותי צרחתי לו מכאבים נתקלתם בדבר כזה אי פעם ? מזה יכול להיות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך לכאבים שכתבתי לפניי שבועבערך - תגובה
שולה זק03/07/2013שלום אורית,
צר לי לקרוא שאת עדיין סובל מכאבים זה לא בהכרח חייב להיות מהניתוח.
טוב עשית שהיית בבדיקות במיון.
אני ממליצה לגשת לרופא המטפל ולעבור בדיקות מקיפות.
במקביל קבעי תור למנתח להתייעצות.
תרגישי טוב והמשך יום נעים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי שולה
אור05/07/2013היי שולה הרופא מנתח שלי במעקב איתי עוד ידברנו איתו בטלפון שהייתי בחדר המיון הכירוג שבדק אותי דיבר עם המנתח הוא במעקב אחריי אנחנו מתכתבים בנייד התייעצתי איתו אמר לי קודם להגיע אליו לפניי שאקבע תור למרפאת כאב הוא מעדיף לבדוק אותי ולראות איך אפשר לעזור לי תודה ושבת שלום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)