תפריט מאוזן

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• תפריט מאוזן
    אני
    09/07/2013

חברים שלום!מזמן לא כתבתי פה בפורום.מצאתי עבודה סוף סוף! מחר זה היום הראשון שאני יוצאת לעבוד.לא שמרתי על דיאטה חודש ועליתי קצת במשקל.לא יודעת כמה כי לא נשקלתי...לא עשיתי הליכות חודש ואיבדתי את כל הכושר...מה לעשות??? אני הולכת קצת ומתנשמת...וחשוב לציין שהמשקל עלה רק קצת ואיבדתי את כל הכושר בעיקר כי לא התאמנתי חודש....לא מצליחה להתחיל מחדש את ההליכות+דיאטה...אין כוח לעשות ספורט....ואני לא רוצה לרעוב כמו שעשיתי פעם...מה לעשות?עד שאלך לדיאטנית מישהו יכול לתת לי תפריט מה לאכול עד אז? (אני שנה וחצי לאחר מעקף).

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תפריט מאוזן

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היי אני

אסתי
    10/07/2013

אני מקווה שתכנסי חזרה לשיגרה כדי להמשיך את התהליך שאת כל כך רוצה לסיים עד תומו .דבר אחד אנני מבינה איך במעקף את יכולה לעלות כמה קג? אני יודעת שמתוקים אנחנו לא יכולים לאכול אפילו מפאת הפחד של הדמפינג,כמויות אי אפשר לאכול לפחות אני, אז אם את אוכלת נישנושים וכל מיני דברים אז אולי? לפעמים חורגים או קצת נופלים אבל החכמה לקום חזרה לשיגרה שהחלטנו עליה כשעשינו את הניתוח .אני מאחלת לך הצלחה בחזרה לשיגרה הזאת שתביא אותך לתוצאות הרצויות לך יום טוב לך ולכולם .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תפריט מאוזן - תגובה

הילה כהן
    13/07/2013

אני
    אני מאמינה שאת יודעת מה לאכול כדי לשמור על הגוף שלך במצב בריא , עד התור לדיאטנית המשיכי לאכול מסודר על שעתיים וחצי שלוש. חשוב לזכור שצמצום קלורי לא הגיוני כדי לרדת מהר במשקל פוגע בגוף ובסיכויים שלך לרדת במשקל לטווח ארוך.
    תחזרי להליכות לפי היכולת שלך . הכושר אולי ירד קצת אבל לא אבד - בידיים שלך להחזיר אותו!!
    אני בטוחה שתצליחי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו