מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- התכווצתי ליענת5422/07/2013
4 חודשים לאחר מעקף קיבה מקווה להגיע ל לסביבות ה60 קילו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כיווץ חיובי- תגובה
שולה זק22/07/2013את נראית מליון דולר.
אני תמיד מזכירה שהמראה זה המס ערך מוסף - ההצלח האמיתית זה החיים הבריאים שקיבלנו במתנה.
המשך יום נעים הנאה מכל רגע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההכי טוב
ענת5422/07/2013הכי טוב זה לקום בריאה וקלה יותר... הדרך עוד נמשכת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה כיף
לילוש22/07/2013מאיזה משקל התחלת? תשתפי אותנו בפרטים - תמיד כיף לשמוע מה עוזר להצליח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מחייכת לי
ענת5422/07/2013האמת לילוש שגם אני מחפשת את הדרך... כי אם לא הייתי מנשנשת לי בקטנה היום יכולתי לרדת כבר 30 קילו.... וירדתי רק 18.... אבל הסכרת נעלמה וכן בעיות הנשימה ואני אפילו יכולה לצעוד מהר שלושת רבעיי שעה.. מדהים מבחינתי...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטוב לשמוע
לילוש22/07/2013כן כן הדרך ארוכה והפיתויים רבים. בכל זאת, את נראת מדהים וכיף לראות. איך קבעת 60 משקל יעד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנראת נהדר!כל הכבוד!
אני30/07/2013תודה על השיתוף - זה נותן כוחות להמשיך הלאה! :-)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל הכבוד
שני28/09/2013היי ענתי התגעגתי...
כל הכבוד את נראית נפלא!
תמשיכי ככה ..
אייך הסוכר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסכרת מעצבנת יותר נכון אני המעצבנת
ענת5428/09/2013לצערי חשבתי... שהסכרת תיעלם אך הרשתי לעצמי לאכול מע מנגו ומע שוקולד והסוכר עלה עכשיו אני ממש מחזיקה את עצמי חזק... ירדתי רק 21 קילו... והדרך... אין הרבה מקום לאכול.. ואני גם שוכחת לאכול בזמן...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסכרת מעצבנת יותר נכון אני המעצבנת - תגובה
שולה זק28/09/2013מה הכוונה הסוכר עלה. איזה ערכים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסכרת
ענת5401/10/2013היי שולה
ההמוגלובין A1C עלה לי 8.5 מ 7.3 אני חושבת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)