ניתוח שרוול לפני 4 שנים ועליה גדולל

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• ניתוח שרוול לפני 4 שנים ועליה גדולל
    ריקי
    24/07/2013

שלום לכולם. אני עשיתי ניתוח שרוול לפני 4 שנים הייתי רזה מאד . בשנה האחרונה עליתי 10 קילו אני אוכל הכל ומהכל. תחשבו טוב לגבי השרוול אני יותר ממליץ על הטבעת כי אפשר לסגור או לפתוח. היום אני אוכל הכל ובכמויות איך זה ייתכן. הניתוח שרוול טוב רק לתקופה .כמובן אם אתם עושים ספורט יום יום אז תישארו רזים.אז הייתי עושה ספורט לפני הייתי רזה למה הניתוח? אני מאוכזב צר לי.מענין אותי כל אלה שעשו את הניתוח 4. 5 שנים כמה נישארו רזים אשמח לשמוע. יום טוב.

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניתוח שרוול לפני 4 שנים ועליה גדולל - תגובה

שולה זק
    24/07/2013

שלום קובי,
    אני עשיתי ניתוח לפני 12 שנים ונשארתי רזה. מכירה מאות אנשים עם שרוול ועם מעקפים שנשארו רזים.
    מכירה מעט מאוד אשים עם טבעת שנשארו רזים - בדרך כלל עברו ניתוח נוסף ובהצלחה.
    מה קרה במהלך 4 השנים? ירדת יפה במשקל - לדבריך היית רזה. האם היית במעקב דיאטנית? שילבת ספורט? שינית הרגלי אכילה?
    ניתוח זה לא הוקוס פוקוס...ניתוח זה כלי שניתן לנו ועוזר לשנות חשיבה והרגלים.
    אני ממליצה לפנות להתייעצות למנתח שלך והגיע אליו עם בדיקות.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מפחיד

לילוש
    24/07/2013

קובי, זה באמת מפחיד מה שאתה מספר. בכל זאת, מה אתה חושב שלא עבד? איך נשברת? מה הן הטעויות? אלי נוכל ללמוד ממך. אנא, תשתף אותנו כדי לעזור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קובי שלום

ניסים
    30/07/2013

התגובה שלך מהכי מושכת אותי ,

מאוד מלחיץ לקרוא את תגובתך ,יחד עם זאת אתה גם מספק תשובות למצבך בגוף ההודעה ...

לא אהבתי את המשפט "אני אוכל הכל מהכל " מה ז"א ? נראה שאתה חושב שעשו בך איזה קסם ... ? איפה ספורט ? קצת בררנות לגבי מה נכנס לפה ?
    תאכל הכל אבל לפחות תישמור על כמויות קטנות ..גם תרד ..
    קובי ,היית בצד האפל של החיים ,טעמת מן הדבש ..לא חבל ?

לדעתי מישהו לא הסביר לך נכון את מהות הניתוח ,קיבלת כלי עזר בלבד
    נראה שאתה עושה הכל כדי להרוס אותו ..

לדעתי לא יעזור לך שום ניתוח ,לא מעקף וגם לא כריתת קיבה ,כנראה שהאוכל חשוב לך יותר מהכל ..(זכותך ,יש גם כאלה ) לא היית צריך לעשות את הניתוח כלל .

סליחה שאני שופט אותך אבל חורה לי שאתה מדבר בצורה לא אחראית ולא תורם כלום לעצמך בניסיון לשמור ,תזכור שקוראים את התגובות אנשים כמוני לדוגמא ,חצי שנה אחרי ודי מרוצים ..וזה מלחיץ אותם !

אבל מה שעשית אצלי ..גרמת לי להרים הילוך כדי לא להגיע למצבך ..
    אני מקווה שכולם יקחו את ככה

תודה .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו