וועדה באסותא

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• וועדה באסותא
    רעותי48
    28/07/2013

שבוע טוב לכולם! אני צריכה לעבור בקרוב וועדה בריא טירת באסותא, האם יש למישהו מידע כמה הם קשוחים, איזה טיפים יוכלו לעזור לי כדי שאעבור בקלות את הוועדה? האם הם נותנים תשובה במקום?

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    וועדה באסותא

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שבוע טוב רעותי

אלה
    28/07/2013

אני הייתי שם לפני שבוע וביום חמישי הקרוב אני מנותחת .בכדי לעבור ניתוח ה- Bmiצריך להיות גבוה חשוב שתגיעי עם כל הבדיקות ולא תחסירי כלום משום שהם עושים בעיות. אני הייתי מסודרת מאד הבאתי הכל ולכן הלך קל. ראיתי אנשים כועסים מאד בגלל דברים קטנים. חשוב שתדגישי כמה המשקל מכביד ומפריע ואיכות החיים שלך ירודה . תדאגי כבר מעכשיו שיקבעו לך באותו יום תור גם אצל האחות וגם אצל המרדים ולא את תצטרכי לשוב לשם . קחי לך יום חופש זה הולך להיות ארוך . בסהכ הם כולם נחמדים מאד אבל עובדים לפי נוהלים. אין שום סיבה שלא יעבירו אותך אם יש לך את כל הנתונים
    בהצלחה אלה :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה אלה

רעותי48
    29/07/2013

תודה לך אלה! מאד עזרת לי ועכשיו אני יודעת לקראת מה אני הולכת, מאחלת לך הצלחה בניתוח. תרדי ותצליחי!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו