מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- ניתוחרחל05/08/2013
הי אני חדשה פה.....
אני מעונינת לעבור ניתוח אצל ד"ר אחמד עסליה מישו מכיר?
זה מפחיד?
אני גם פוחדת מצילום ושט-יש מה?
האם בטוח יש נקז אחרי הניתוח?
כמה ימי אשפוז?
כמה כאבים יש?
תכלס כדאי או לא????????????????????????????????????????????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי
אסתי05/08/2013קודם כל אני אשמח אם אחרי הניתוח תשני את השם משמנה לשם אחר .
את לא רשמת לאיזה ניתוח את הולכת זה קצת שונה מניתוח לניתוח , העיקרון אותו עיקרון עוברים את הניתוח בשלום יש בדר״כ נקז שמוציאים לפני שיוצאים הביתה לי השחרור היה אחרי 6 ימים (ניתוח מעקף) ושני נקזים אבל בהחלט נסבל , לא נותנים לך לסבול סהכ ממש אמפטים לחולה ועוזרים לו מומלץ מומלץ למי שכמוני ״אוהב מתוקים ״
הניתוח הוא עזרה רצינית בהתחלת התהליך והשאר אנינו עושים בעזרת שמירה על הכללים אכילה נכונה ובריאה ושתיה מרובה ויטמינים חשוב חשוב!!!!!לעודד אותך אני עוד לא 10 חודשים אחרי וכבר 50 פחות יש לי עוד 20 למשקל היעד בהצלחה !!!
ספורט כבר אמרתי !!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח - תגובה
שולה זק06/08/2013שלום לך,
תאכלס את לא יודעת בכלל כלום על הניתוחים.
ממליצה לך להכנס למדור שאלות נפוצות - מאגר מידע בלתי נדלה. מבטיחה לך שאחרי שתקראי את כל התשובות של הרופאים, הדיאטנית והמטופלים תהיי רגועה ושלמה עם הצעד.
דר' עסליה הוא כירורג מומחה ובכיר בתחום.
אין מה לפחד מצילום וק"ת - ושט-קיבה-תריסריון.
יש נקז אחרי הניתוח
האישפוז הוא של יומיים שלושה.
רצוי לבדוק שאת עומדת בקריטריונים לניתוח.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)