שישה ימים אחרי ניתוח שרוול

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• שישה ימים אחרי ניתוח שרוול
    אלה
    06/08/2013

היי לכולם לפני 6ימים בדיוק עברתי ניתוח שרוול ואני מאלה שסבלו הרבה
    מהצטברות הגזים . תודה לאל מאתמול ההרגשה השתפרה , היו ימים שנבהלתי ממה שעשיתי . אבל כל בוקר מבינה שזה צעד נהדר שישפר לי את רמת החיים ואוולד מחדש . יש לי כמובן קושי בשתיה נתבקשתי להגיע לשש כוסות ביום וזה ממש רחוק מזה. אני מטפטפת שתיה כל כמה דקות ממש כמו אינפוזיה . מקווה שבעתיד יהיה קל יותר. יש לי רצון עז לעבור את תקופת ההחלמה ולחזור לחיי שיגרה .
    סתם רציתי לשתף חוויות
    אז שיהיה יום נפלא
    באהבה ממני

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אלה בוקר טוב

אסתי
    06/08/2013

שמחה שאת אחרי ,תדעי שאת בדרך נהדרת תשכילי להעזר בדיאטנית ולעשות כל מה שאמרו לך לעשות(שתיה ויטמינים ,פעילות גופניתאכילה כל 3 ש) והכל יהיה טוב!!! תסמכי על אחת שאחרי מעל 9 חודשים ו 50 פחות לעבור את התקופה הכל בזמנו תעבדי את מה שעשית טוב טוב ותהני מהירידה המחמאות יגיעו והעיקר הבריאות !!!! ה
    ב ה צ ל ח ה !!!!!!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אסתי יקרה

אלה
    06/08/2013

אין כמו תמיכה טובה ועידוד איזה יופי כל הכבוד לך
    איך נראית האכילה אחרי תשעה חודשים ?
    האם את מרגישה טוב, חזקה?
    האם קשה לך שמסביבך אוכלים ואת בעצם רק טועמת ?
    האמת מי כמוני יודעת שחיי סבבו סביב חגיגות אוכל ואין לי ספק שרבים פה כמוני
    אז יש חיים אחרי האוכל ? ;-)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שיה בהצלחה

אסתי
    06/08/2013

את שואלת אנסה לענות על כולם כן אני מרגישה חזקה . אני אוכלת כמעט הכל ברור ששומרת על תזונה נכונה אבל מכינה בבית כל מה שכולם אוהבים לא ״ מיבשת ״ אותם וגם לי דברים טעימים (ואספר לך שהם אוכלים משלי טעים להם ולא נעים להם כי גמרו לי אז אני אומרת אל תדאגו פעם הבאה אכין יותר מזה וכך עושה )אם יוצאים לבלות או ארוע כל שהוא אני תמיד מוצאת מה שאני יכולה לאכול במסגרת הכללים שלי, משתדלת כמעט בכלל לא מטוגן ,לא סוכרים אני תמיד שותה לפני שאוכלת כך שאני לא מעכבת את השתיה שלי בגלל האוכל ואז אחרי פרק זמן אני מתחילה לאכול .אז יש גם את האיפוק ואני עושה חושבים מה לאכול ולא סתם חוטפת טועמת כמו פעם לפני הניתוח.
    להגיד את האמת אני לא הסתובבתי ליד ומסביב האוכל ,אני מבשלת סוף הדרך אבל הבעיה שלי הייתה מתוקים מתוקים ושוב מתוקים לכן עשיתי את המעקף שמאד עוזר לי בבחירות שלי הבריאות טובה עכשיו בלי שום תרופות תודה לאל (ולמנתח) ויטמינים חובה והרבה שתיה .שמחה בשבילך על הדרך שבחרת לנו אין ברירה זאת הדרך היחידה שתעזור ומהר יחסית לדיאטות שכבר עשינו הלא כך? אז שוב ב ה צ ל ח ה. !!!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ברוכה הבאה - תגובה

שולה זק
    06/08/2013

בטחי בעצמך...עשית את הצעד הנכון. לקחת אחריות לגורלך ועתידך.
    לגבי השתיה זה אכן נשמע המון אבל זה בסך הכל ליטר מים.
    ממליה כל פעם ללגום מבקבוק או כוס שתיעם שלוש לגימות. לא עם קש - זה מכניס אוויר וגורם לגזים.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לשולה ואסתי

אלה
    07/08/2013

תודה רבה על התמיכה והעידוד אסתי כל הכבוד לך ממש אלופה
    האמת שאני לא מאמינה שאני לא אוכל לאכול כמו פעם. אני מרגישה שכרגע בגלל שאני אחרי ניתוח אז אני מוגבלת . ובראש מרגישה שבעצם לא קרה כלום החשק והריחות עושים לי את זה . אבל אני מבינה שעכשין רק תתחיל העבודת ראש..
    יום קסום ונפלא :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו