מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- שאלה דחופה....רחל06/08/2013
זהו אחרי שנים של נסיונות לרדת במשקל החלטתי שאני הולכת על זה ואני הולכת על ניתוח.....
אבל יש לי כמה שאלות:דבר ראשון איך אני מזרזת את התהליך-אני כבר רוצה עוד חודשיים לעבור את הניתוח הבנתי שד"ר עסליה מומחה...אבל קבעו לי תור רק בסוף דצמבר-יש פתרון לזרז את התהליך?????????????????????
וגם אני פוחדת מהסתבחות לפני חצי שנה עברתי ניתוח להוצאת כיס מרה שהסתבך......
תכלס זה מסוכן??
bmi 42
תודה לכם.....מעודד לקרוא פה הכלללללללללללללללללללללללללללל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה דחופה.... - תגובה
שולה זק06/08/2013לא ציינת לאן קבעו לך תור לדצמבר
דר' עסליה מנתח ברמבם. כמו כן במרכז רפואי פרטי אלישע ואסותא לב המפרץ.
לנו אין דרך לקיצורי תורים.
במרכז רפואי רמבם ההמתנה ארוכה ואילו במרכזים הפרטיים התור הרבה יותר קצר.
מאחר והניתוחים נמצאים בסל הבריאות הם ללא עלות כספית לעומדים בקריטריונים ומנותחים בבית חולים ציבורי.
לגבי המרכזים הפרטיים, הניתוח כרוך בהשתתפות עצמית. בסכום שונה ממרכז למרכז ותלוי בסוג הביטוח
חברת איזה קופה את ואיזה סוג ביטוח יש לך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לשולה
רחל06/08/2013לא אכפת לי בפרטי עם השתתפות אני בקופת מאוחדת עם ביטוח עדיף שיא
אני מעונינת לעשות את זה באסותה חיפה
כמה זמן זב בפרטי וגם בהזדמנות זו אני רוצה לשאול איזה בדיקות להתחיל לעשות?
תודה על הכל אין מילים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזמן המתנה
רעותי4807/08/2013מאד כדאי לך לעשות באסותא חיפה, אם יש לך מאוחדת שיא, היחס נהדר וד״ר עסליה מדהים, בעקביות ובנחישות תצליחי לעבור את כל התהליך תוך 3-4 חודשים. תעשי את כל הבדיקות הנצרכות בצורה מסודרת ותקבעי כבר עכשיו תור לרופא ולוועדה הבריאטרית. בהצלחה רבה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לרעות
שמנה אחת07/08/2013איך קובעים תור לועדה?
התקשרתי וקבעו לי רק לסוף דצמבר זה נשמע הגיוני וזה עוד רק ליעוץ
מה עושים אני חיבת את זה דחוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנעשה סדר בבלאגן- תגובה
שולה זק08/08/2013הועדה מתכנסת למתן אישור לניתוח. אם את עומדת בקריטריונים ומודעת לקראת מה את הולכת.
לפני הועדה יש לפנות לרופא מנתח, להתיעץ איתו על סוג הניתוח המתאים ולקבל את רשימת הבדיקות שיש לעשות.
בבית חולים ציבורי - ההמתנה ארוכה. הניתוח הוא ללא עלות כספית
במרכז רפואי פרטי ההליך מהיר יותר. עליך לקבל מהקופה שלך את רשימת המנתחים איתם הם עובדים ולפנות לזה שאת בוחרת. במרכז פרטי יש לשלם השתתפות עצמית. גובה ההשתתפות תלויה בסוג הביטוח שיש לך.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבהרה
רעותי4808/08/2013כדי לחסוך זמן, צריך לבחור רופא מנתח ומיד שנקבע עבורך תור צריך מיד לקבוע תור לוועדה, כדי שיהיה אפשר לבוא לוועדה עם הפניה מהרופא המנתח, לאחר קביעת התור למנתח כדאי מאד להתקשר למזכירה של המנתח מידי כמה ימים ולראות אם אפשר להקדים את התור על סמך ביטולים של תורים שנקבעו, מניסיון, אפשר להקדים בצורה הזאת משמעותית את התור, כמו״כ לאחר שהוקדם התור לרופא אפשר לנסות לבקש להקדים את התור לוועדה, והעיקר להיות מאד מסודר עם הבדיקות וההתחייבויות השונות מקופת החולים עבור הניתוח, האשפוז והוועדה. בהצלחה רבה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)