מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- מתעניין בניתוח בריאטרייובל07/08/2013
אני מבוטח בקופ"ח מאוחדת. עשיתי את כל הבדיקות האפשריות לפני ניתוח. האם אתם יכולים להמליץ לי לאיזה רופא לפנות (שעובד עם הקופה) וכמה זמן צריך להמתין לניתוח ? תודה מראש, יובל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה ליובל
רחל07/08/2013אני גם במאוחדת וגם רוצה לעבור
אתה יכול להגיד לי איזה בדיקות עשית??
תודה רבה והרבה הצלחה!!!!!!!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההליך לקראת ניתוח - תגובה
שולה זק08/08/2013שלום יובל,
עליך להחליט אם אתה רוצה לעבור ניתוח בבית חולים ציבורי - ללא עלות כספית או במרז רפואי פרטי - בעלות השתתפות עצמית. גובה ההשתתפות שונה מקופה לקופה ותלוי בסוג הביטוח.
המנתחים עובדים גם בציבורי ובמקביל בפרטי.
ראשית - עליך לוודא שאתה עומד בקריטריונים לניתוח. להצטייד במכתב מהרופא המטפל הכולל את כל הסטוריה הרפואית שלך. אם אתה מעוניין לעבור את הניתוח במרכז רפואי ציבורי (המתנה ארוכה) עליך לקבוע תור דרך הקופה. אם ברצונך לעבור את הניתוח במרכז פרטי עליך לבקש מהקופה רשימת מנתחים איתם הקופה חתומה ועובדת ולקבוע תור.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי יובל!
אני09/08/2013בהחלט אני יכולה להמליץ על מנתחים..אני גם מבוטחת מאוחדת ועברתי את הניתוח בהדסה הר הצופים ירושלים,אצל ד"ר ביגלייפטר וד"ר גרינבויים.ידי זהב ואנשים עם לב טוב! :-) כל הצוות של הכרורגיה שם פשוט ראוי למופת!!! המון בהצלחה ואל תהסס, כי הניתוח הזה משנה את החיים לטובה! אנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהומה לגבי דר סובחי מאיכילוב?
יובל21/08/2013המזכירה בקופ"ח המליצה עליו בחום. נפגשתי איתו אתמול ואני עדיין מתלבט...... בכל אופן כבר עשיתי את כל הבדיקות ואפילו קיבלתי את אישור הוועדה הבריאטרית.
מה דעתכם????????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבחירת מנתח - תגובה
שולה זק22/08/2013כל המנתחים הם מומחים בתחום. עובדים בבתי חולים ציבוריים ובפרטיים.
"הפטנט" לבחור מנתח שהקופה עובדת איתו והתור אליו הקצר ביותר.
דר' סובחי מעולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)