מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- חופשת קיץלילוש08/08/2013
הי לכולם. חזרתי אחרי שבוע בחופשה עם ילדים ואוכל מאוד מגרה. אחרי יומיים שמתי לב שאני אוכלת יותר פחממות (סנווצ') ומתוק - כי בנסיעות מנשנשים - וניסיתי להחזור לתפריט יותר מאוזן (יותר פירות וירקות, פחות לחם ומתוקים - לא היתה אפשרות לבשל). אני היום חוזרת לאוכל המוכר שלי ומקווה שהכל בסדר. מתלבטת אם להישקל (תמיד עושה את זה ביום שבת) או לתת שבוע לגוף להתרגל לאוכל המוכר מהבית. בכל אופן, קצת חששתי מהחופשה, אבל החיים לא נעצרים אלה לומדים להסתדר.
סוף שבוע נעים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ברוכה השבה- תגובה
שולה זק08/08/2013שמחה שנהנית בחופש.
כולנו בני אדם אנושיים ומה לעשות בחופש כמו בחופש...הכל בחופש חחחחח.
אבל עם כל החופש...ידעת לשים לעצמך גבולות ועל זה מגיעה לך SHAPOOO גדול.
אני הייי כן נשקלת בשבת כפ שאת נוהגת כל הזמן. היי מודעת לתוצאות אולי אפילו תותעי..הרי בחופש נמצאים בתנועה יותר ואף מוציאים אנרגיה.
סופ"ש נעים ושבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז ככה- תגובה
שולה זק09/08/2013להישקל אך ורק פעם בשבוע.
מחוגי המשקל הם לא האינדיקציה היחידה ...חשוב גם שינוי בהיקפים ועיצוב הגוף שלא תמיד בא לביטוי בקילו פחות או יותר.
אנחנו בני אדם אנושיים עם חשקים ורגשות....אז אין מה להיבהל מזה שאוכלים. מותר לאכול. רק צריך לשקול מה וכמה.
חשוב מאוד להיות במעקב דיאטנית, לא רק לקבלת תפריט מאוזן אלא גם להכוונה לשינוי הרגלי אכילה וחשיבה.
לגבי נשירת השיער - תופעה ידוע וחולפת.
לי המליצו על HR רוטס של אלטמן. משתמשת בזה עד עצם היום הזה. כדור אחד בערב.
סופ"ש נעים ושבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי לילוש!
אני08/08/2013אני שמחה שחזרת מחופשה מהנה עם הילדים! פרות וירקות מעולים בשביל ירידה במשקל.אני אבל אוכלת אותם מאוד מעט,כי אחרת יש לי שלשולים בלתי פוסקים כל היום..אני אוכלת יותר גבינה צהובה לייט וגבינות רגילות עם לחם קל+מוסיפה מלפפון. האמת היא שאני רוצה לגוון,אבל לא יודעת איך ובמה...יש לציין שאחרי הניתוח אני לא מעכלת ומקיאה בשר,עוף ודגים.ירקות ופירות גורמים לשלשולים. פחמימות לא כדאי ,כי איתם עולים במשקל.אז נותר לי לאכול רק את החלבי ...כשהאמת היא שאני כבר לא יכולה להתסכל על זה...אז איך לגוון?....חיבוק וסוף קיץ מקסים! :-) אנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתפריט מגוון
לילוש09/08/2013אני היתי מנסה צורות שונות של בישול של עוף ודגים - קציצות ברוטבים שונים, או תבשילים שונים עם טבלינים בתנור. אולי סלט עוף קר? אולי כמויות קטנות מאוד כדי שלא יהיה תגובה לא טובה? אני חייבת ירקות, אחרת מתנפלת על הפחממות. אני עושה סלט - אגבניה, מלפפון, בצל + שמן זית + גבינה בולגברית/פטה מגורדת מעל ויש לי ארוחת ערב. בצהריים אני משתדלת לאכול מרק ירקות (גם לא שותה מספיק!) ומנה חמה כלשהי. הארוחות המסודרות חשובות לי אם אני לא אוכלת מסודר, כל היום משתבש. מקווה שעזרתי - יום נפלא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לילוש!
אני09/08/2013עוף ודג ניסיתי בכל הצורות...אפילו העברתי בבלנדר...אין ...אני מקיאה בשר,עוף ודגים...ירקות אני אתחיל לאכול יותר! את צודקת,אחרת מתנפלים על הפחמימות! וזה הורס את כל הדיאטה...אני גם הפסקתי לאהוב עוף ודגים האמת היא...כי הראש זוכר איך הקאתי את זה...סופ"ש מקסים וחיבוקים ונשיקות! אנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)