חדשה פה, לפני ניתוח

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• חדשה פה, לפני ניתוח
    גלוש
    10/08/2013

בשעה טובה קבעתי תור לניתוח אצל ד״ר הדר ספיבק ל 8/9.
    יש לי כל כך הרבה שאלות לפורום , אשתדל לא ל״הפגיז״. ותודה ראש לכל העונים.
    אני עם bmi 53. בהחלט אישה גדולה, בת 51 , נשואה, 3 ילדים, קריירה מאוד מצליחה, אבל המשקל אוי המשקל...... מכביד על החיים תרתי משמע.
    כרגע מוטרדת משאלות שעיקרן טכניות:
    מחפשת דיאטנית מאזור תל-אביב או השרון לליווי לפני ואחרי הניתוח. אפשר המלצות? האם הקופה (מאוחדת) מממנת את הדיאטנית?
    כנ״ל לגבי פסיכולוג או עו״ס קליני.

תודה

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חדשה פה, לפני ניתוח

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בהצלחה שיהיה לך

ג׳׳
    10/08/2013

לגבי השאלות שלך אין לי מענה אני גרה בצפון, המון הצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

גלוש
    10/08/2013

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהצלחה

לילוש
    11/08/2013

את צריכה לברר בקופה שלך - גם אני תל-אביבית, אך במכבי. קשה למצוא דיאטנית טובה - עדיף מישהו שמתמחה בניתוחים בארירטרים. קחי בחשבון שיכול להיות שתצטרכי לשלם פרטי - כדי לקבל שרות טוב, יש לך זמן אחרי הניתוח. בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני גם במאוחדת....

ליאתול
    11/08/2013

יש דיאטנית של הקופה (בריאטרית) תשאלי לגבי שם כי אני מגדרה. העלות 21 - 28 ₪ כל 3 חודשים כמו כל רופא מקצועי אחר.

פסיכולוג יש גם כזה שמתמחה בנושא תשאלי בקופה מאחר ואנו לא מאותו האיזור. העלות משתנה - בערך 22 טיפולים ראשונים נעים סביב ה - 100-140 ₪ וככל שצריך יותר טיפולים המימון קטן יותר (הסכום הופך לגבוהה יותר)

מקווה שעזרתי - ליאת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התגובה

גלוש
    11/08/2013

אני אבדוק בקופה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו