אחרי ניתוח

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• אחרי ניתוח
    רעותי48
    11/08/2013

הי! אני ארבעה ימים אחרי ניתוח ומנסה להחלים, עיקר הקושי שלי הם הכאבים שבאים והולכים, כמו התכווציות שדומים קצת לצירי לידה, האם יש מישהו שיכול לספר לי כמה זמן זה אמור להימשך? האם ניתן לעשות משהו חוץ ממשככי כאבים?

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אחרי ניתוח

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הזמן מרפא

שולה זק
    11/08/2013

תוך ימים ספורים תחושי הקלה ואט אט יפוג הכאב. ההתכווצויות והכאבים הם כתוצאה מהגז והנפיחות.
    החלמה מהירה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אחרי ניתוח

דלית
    12/08/2013

גם בעלי כ-5 ימים אחרי ניתוח, וגם הוא מרגיש מדי פעם כאבים אך בהחלט פחות ופחות.
    השבוע הוא בשבוע של יוגורטים אך מכיוון שאינו אוהב יוגורט אוכל מעדנים ומעט גלידה.
    האם זה בסדר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אחרי ניתוח

דלית
    12/08/2013

כמה זמן אחרי ניתוח מומלץ להתחיל בפעילות גופנית?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תפריט

שולה זק
    12/08/2013

זה בסדר לאכול קצת גלידה, 'לי, מעדנים 0 אחוז ללא חתיכות פרי, גבינה לבנה. לא לשכוח לשתות בין לבין
    חשוב להיות במעקב דיאטנית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו