אכזבה מתוקה

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• אכזבה מתוקה
    ענת54
    11/08/2013

איזה שבוע ניפלא עם המון התחלות ובשורות ניפלאות... כבר כמה שנים אני מחזיקה בארון מס פרטיי לבוש שמאוד אהבתי בתקופה הרזה יותר שלי. ביום חמישי עשיתי בדיקה נוספת אך.... לאחר מדידה עם ציפייה שיעלו עליי.. האכזבה הייתה מתוקה חחח הבגדים שחו עליי. אפילו לא נהנתי ללבוש שוב את הבגדים... שלום למידה 44... 42 נעים להכיר... אפילו 40...לא יודעת

אני במידה L ולא XXL

המון חיזוקים ענת

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אכזבה מתוקה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אכזבה מתוקה

אלה
    11/08/2013

איזה כייייייףףףףףףף לך
    אמן בקרוב אצלי
    כל הכבוד ! :-)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נהדר!!!

אני
    11/08/2013

וכל הכבוד לך ענת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! חיבוק חם,אנה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אכן מתוק

לילוש
    12/08/2013

מאוד כיף לקרוא. גם אני מחזיקה כמה מכנסיים ששמרתי שנים, אך זה נראה כ"כ רחוק החלום ללבוש אותם! איזה כיף לך - 40 - איזה משקל את למידה 40? אני התחלתי 52-54!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

ענת54
    12/08/2013

התחלתי מידה 48 או 50 אני לא יודעת כי הלכתי עם גומי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו